Vi tror på værdien i at dele viden

Siden opstarten af Digital Works har vi haft travlt og i dag udgør kundelisten bl.a. flere børsnoterede virksomheder. Vi driver en af landets største grupper på LinkedIn og faciliterer desuden et fysisk netværk for nogle af landets største annoncører.

Her kan du læse om hvilke produkter vi tilbyder.

Digital Works logoVi har nu glædeligt erfaret, at de nuværende ressourcer ikke er tilstrækkelige i forhold til den stigende efterspørgsel. Derfor er vi på jagt efter en tung digital kompetence, som vil få en rolle i virksomheden som strategisk rådgiver.

Vi forventer du har:

  • Adskillige års erfaring med professionelt arbejde på digitale platforme
  • Stærke kommunikationsevner
  • Et højt drive
  • Et bredt professionelt netværk
  • Salgserfaring på alle niveauer
  • Er selvstændig og initiativrig
  • God humoristisk sans

Herudover forventer vi, at du er en ”go-giver”. – En ærlig og ligefrem person, der ikke står i vejen for udfordringer og mange bolde i luften. Vi opererer i et sjovt, varieret og spændende miljø med høj puls og vi forventer at du lige som os, har stor ansvarsfølelse for vores opgaver og præsentationer.

Du er kort sagt en ildsjæl, der vil kunne bidrage positivt til vores fortsatte udvikling i en ung og fremadstormende virksomhed.

Vi vil skabe resultater

Som kollega i Digital Works bliver du en del af en virksomhed, som sætter alt ind, når det gælder om at sikre en professionel eksekvering både ved vores populære seminarer, strategisk og taktiske arbejde og uddannelse af markedet.

Kort om jobbet:

Du bliver medansvarlig for at drive digitale projekter såvel strategisk som taktisk. Du skal deltage i faciliteringen af vores netværk og sikre en fortsat uddannelse af markedet gennem artikler til vores nyhedsbreve og tilstedeværelse på de sociale medier.

Herudover er det dit medansvar at sikre den fortsatte vækst i relationer samt at tage kontakt til de virksomheder og organisationer, der ønsker at arbejde mere professionelt med digitalt salg og marketing.

For den rette person vil der på sigt være mulighed for medejerskab i Digital Works.

Noget for dig?

Hvis du synes stillingen lyder interessant, ØNSKER VI IKKE en traditionel ansøgning, men blot 8 -10 linjer om hvorfor vi bør mødes til en samtale, samt links til din tilstedeværelse på de sociale medier.

Send det på mail til job@digitalworks.dk

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte:

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld