Facebook introducerer nyt kommentarsystem

Facebook introducerer nyt kommentarsystemDen 1. marts lancerede Facebook deres nye kommentarsystem, som kan ses som det seneste lille skridt mod, hvad der kan synes som, Facebook’s forsøg på at gøre internettet 100% socialt. Kommentarsystemet indeholder en række nye features, som blandt andet skal skabe større interaktion mellem Facebook og nettets øvrige sites.

Af Anders Budde

Det måske mest iøjefaldende ved det nye kommentarsystem er muligheden for at synkronisere kommentarer på tværs af et site og ejeren at dettes Facebook site. Med det nye system vil de kommentarer man skriver til f.eks. artikler blive vist i venners nyheds-feed på Facebook og give dem mulighed for også at kommentere. Vennernes kommentarer bliver derefter vist på det oprindelige site.

Ud over den øgede interaktionsmulighed mellem sites og Facebook byder kommentarsystemet på en række ’on-site’ forbedringer. Systemet vil skabe større relevans for brugeren ved at rangere kommentarerne efter brugerens ’social graf’, hvem man er tættest på og efter popularitet målt på antallet af ’likes’ på kommentarerne.

Flere hundrede sites er allerede skiftet til det nye kommentarsystem og iflg. Dan Rose, Facebook’s VP of Partnerships and Platform Marketing forventes det, at det nye system vil ændre vores oplevelse i forbindelse med kommentering på div. sites. Se interview med Dan Rose, hvor han forklarer det nye kommentarsystem her.

Hvad synes du om at kommentarer, du skriver på visse sites automatisk deles med dine venner på Facebook? Skriv gerne din holdning nedenfor. 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld