Over de sidste par uger er der kommet en del ændringer på Facebook. – Alle tiltag som ændrer måden vi deler vores posts på Facebook på. Her får du et kort overblik over de væsentligste ændringer:

Facebook Subscribe knap

Du kan nu lade folk ”abonnere” på dine statusopdateringer. Dvs. du har nu mulighed for at lave ”almindelige” statusopdateringer på Facebook, eller du kan lave ”offentlige” (public) opdateringer som alle der har abonneret ”på dig” kan se. Dvs. du nu kan kommunikere med folk der ikke er dine Facebook venner. Med denne nye mulighed er det blevet nemmere at bruge én og samme Facebook profil til både arbejde og privat. Det er op til den enkelte om man vil tillade ”subscribes” på sin profil, men er man en offentlig person, eller blot ønsker at teste tingene af, giver det god mening at prøve det af.

Læs mere om Subcribe knappens muligheder i denne artikel fra Mashable.

Facebook subscribe

Facebook smart lists

Du har måske set at du nu har en række nye ”vennelister” i venstre side af dit nyhedsfeed på Facebook. Facebook har automatisk lavet en række lister baseret ud fra din profil som eksempelvis ”familie”, ”nære venner” samt lister med folk fra din uddannelse og job. Du kan naturligvis selv redigere i disse lister. Med de nye lister gør Facebook det endnu nemmere at dele kommunikation på Facebook udelukkende med udvalgte personer og grupper. Når du skriver en statusopdatering eller poster et link på Facebook, kan du nu klikke på ”Cutom”-knappen i højre hjørne og vælge hvilke lister der skal kunne se den specifikke post. Du kan nu også gå tilbage og redigere hvem der kan se dine tidligere posts på Facebook.

Læs mere om de nye vennelister her.

Se mere om de nye vennelister og andre ændringer i dit nyhedsfeed som Ticker i vidoeen herunder:

Facebook View shares

Nu skal populariteten af en opdatering på Facebook ikke længere kun måles i likes og kommentarer. Du kan nu holde øje med hvem der deler dine, eller din sides posts og opdateringer på Facebook. Under hver post kan du nu se hvor mange der har delt din opdatering, samt hvem de er.

Facebook view sharesMere nyt på vej

Facebook varsler endnu flere ændringer inden længe…  Sidst på ugen afholder Facebook deres f8 Developer konference, og her siger rygtet at de vil præsentere omfattende ændringer i designet på brugerprofilerne. Rygterne siger desuden at Facebook på konferencen vil præsentere en ny musik og medie platform.

Læs mere om rygterne i forbindelse med f8 Developer konferencen her.

Denne artikel er opdateret den 21. september.

Hvad synes du om de nye tiltag på Facebook ?

1 Svar

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld