Frekvensen af dine posts på Facebook har betydning for brugernes engagement! Vi har i artiklen ”Social Timing – Hvornår skal der postes?” beskrevet, hvornår på dagen det er bedst at opdatere sin Facebookside, samt hvornår fans er mest villige til at dele indholdet med deres netværk. Men hvor ofte bør man så opdatere sin side for at sørge for at få optimalt udbytte af sine indlæg?

EdgeRank Checker har lavet en undersøgelse, der viser, at en opdaterings levetid er 3 timer og 7 minutter. Når de ca. 3 timer er gået, vil engagementet i indlægget falde, og man kan dermed opdatere igen, uden at kannibalisere sine egne nyheder. I en artikel skrevet af TechCrunch slår de dog fast, at man ikke bør opdatere hver 3. time, da man dermed vil komme til at udsende lavkvalitetsindhold og samtidig genere sine fans. Frekvensen af opdateringerne afhænger både af fansidens indhold og publikum, men har man meget på hjerte, bør man som hovedregel slå kold vand i blodet og vente 3 timer for at få optimalt udbytte af sine indlæg.

Læs hele artiklen om vigtigheden af korrekt timing af opdateringer på Facebook her.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Social timing – hvornår skal der postes?

Ved du, hvornår på dagen det er bedst at poste? I denne artikel kan du se hvornår på dagen du får mest ud af dine posts, og hvornår dine fans er mest villige til at dele dit indhold.
Læs hele artiklen her