Features LinkedIn har lukket ned

LinkedIn rydder løbende op i diverse features og nye kommer til. Men ind imellem lukker de funktionaliteter ned som vi er glade for. I artiklen her gennemgår jeg et par af de ting LinkedIn har lukket ned for, og hvor du i visse tilfælde kan finde informationerne i stedet for.

Activity feed på den personlige profil

I december måned fjernede LinkedIn activity feed’et på de personlige profiler. Det var ellers her mange plejede at gå ind hvis man hurtigt skulle se hvilken aktivitet man selv havde skabt på LinkedIn. Og det var også her, man selv kunne slette de updates man ikke fandt relevante for hele netværket.

Hvordan kan jeg så se hvilken aktivitet der deles via min profil?

Hvis du går ud på forsiden (Home fanen), kan du selv vælge hvilke updates du ønsker at se i dit feed. Hold musen over “All Updates” og vælg derefter “Your Updates”. Når du får dine egne updates frem, kan du slette dem du evt. ikke ønsker at dele med dit netværk på LinkedIn.

LinkedIn activity feed profil

Skills & Expertise Pages

Tidligere var der en separat side på LinkedIn for hver enkelt skill. Ved at klikke på denne kunne man se profiler med den pågældende skill, læse om den samt se om det var en skill der vækstede eller faldt i interesse. Når der i dag klikkes på en specifik skill (kvalifikation), ledes man blot over på en resultatside der viser søgeresultater der indeholder den nævnte skill.

Company Page Insights

På alle virksomhedssider på LinkedIn havde man tidligere adgang til en fane kaldet Insights. På denne fane kunne man se diverse informationer om både nuværende og tidligere medarbejdere i virksomheden. Denne fane lukkede LinkedIn ned 10. december 2013, og de samlede informationer om virksomhedens medarbejdere er nu ikke længere tilgængelige.

Ønsker du i dag at se hvem der arbejder i en specifik virksomhed, kan du enten gå via virksomhedssiden og klikke på “How You’re Connected”. Herfra ledes du ind på en søgeresultatside der er prædefineret ud fra personer der pt. er ansat i den give virksomhed. Herfra kan du tilføje diverse andre søgekriterier såsom branche, relation m.m.

Denne søgefunktion kan du naturligvis også tilgå direkte fra søgebaren øverst i LinkedIn, hvor du også finder funktionen Advanced Search, hvor du kan søge på endnu flere kriterier.

LinkedIn søgning

 

LinkedIn Signal er væk

Det er efterhånden en gammel nyhed at funktionen Signal er væk (den forsvandt i sommeren 2013). Ikke desto mindre er den stadig savnet.

Signal gjorde det muligt at søge efter hvem i dit netværk der skrev om specifikke emner på LinkedIn. Dvs. i modsætning til den almindelige søgefunktion på LinkedIn, gjorde Signal det muligt at søge direkte i folks statusopdateringer. Den gav også mulighed for at søge i 2. og 3. led, hvilket gjorde det til et stærkt værktøj ift. at finde frem til hvilke personer der taler om bestemte emner på LinkedIn.

Naturligvis kan man stadig søge på keywords, titler og navne m.m. men ikke længere direkte i det folk skriver og deler på LinkedIn.

Kender du et godt alternativ til Signal? Så del meget gerne dine erfaringer herunder.

Hvad savner du?

Hvilken LinkedIn feature savner du mest? Og har du fundet et godt alternativ til nogle af de lukkede funktionaliteter?

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld