Så er Google kommet på banen med endnu en social satsning. Nemlig den nye Google +1 knap, som ser ud til at være Google’s svar på Facebook’s Like knap. Til at starte med vil den være at finde i søgeresultaterne, men senere også på diverse websites.

Vi glæder os til at følge Google’s +1 knap.

Med den nye Google +1 knap kan du efterlade anbefalinger til dine venner rundt omkring på Internettet direkte fra søgeresultatet. Ligesom vi allerede i dag kan se tweets i Google når vores venner har delt noget på Twitter, vil vi fremover også kunne se om vores venner har sagt “+1” til noget på Google. +1 knappen bliver tilgængelig både i de betalte (Adwords) og de gratis søgeresultater.

Og ligesom Facebook’s Like knap, er det også planen at +1 knappen skal sprede sig rundt på diverse website således at man kan klikke +1 direkte på et givent website. Ligesom du kan klikke på Facebook-knappen under artiklen på siden her.

Hvis anbefalinger vil du se i søgeresultatet på Google?

Google viser dig anbefalinger, eller +1’s som de hedder, fra alle dem du er forbundet med gennem Google’s produkter. For manges vedkommende vil det være gennem Gmail, Goolge Buzz eller lign. Men hvis du vil have et overblik over hvilke tjenester du er tilmeldt gennem Google og en oversigt over hvem du er forbundet med gennem Google kan du besøge Google Dashboard her.

Vil du læse mere om Google +1

2 Svar
  1. Stefan Asmussen

    Er spændt på om dette bliver en succes for google. Udgangspunktet for brugen af google er jo ikke social. Men nu har de jo besluttet at tage kampen op med Facebook, så alternativerne er begrænsede.

  2. Ja, mine kunder er under 30 og bliver spændende at se, hvor aktive de er på G+ men har unægtelig min tvivl, men bliver rigtig interessant, om dette nye tiltag vil gøre en forskel

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld