5 cool apps til billedredigering på Instagram

Er jeres virksomhed også hoppet på Instagram-bølgen? Og kunne I også godt bruge et hurtigt overblik over gode apps til at redigere jeres billeder, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden?

I denne artikel foreslår vi nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette.

Artiklen er opdateret 14. april 2020. 

1. Afterlight

Afterlight app’en gør det muligt at lege med lyset, formatet og lægge baggrund på dine billeder – man kan fx vælge at gøre billedet rundt. Afterlight kan downloades gratis.

3.foto

5.foto

2. Slow Shutter Cam

Slow Shutter Cam er ret fed! Den kan nemlig gøre bogstaver m.m. selvlysende. Derudover kan appen anvendes til at tage cool billeder af fx forbikørende toge i høj fart, tilføje tekst til billeder, eller man kan tilføje diverse selvlysende streger. Appen koster 17 kr. og kan være et godt redskab til at sætte noget bestemt i fokus.

6.foto

3. Quick

Mange virksomheder har brug for at kunne kommunikere i tekst på deres billeder. Ligesom app’en ovenover, giver Quick mulighed for at indsætte tekst. Det særlige ved denne app er dog, at den tilbyder et hav af forskellige typografier, så teksten på billedet kan ændres til at være i tråd med jeres visuelle identitet. Quick er gratis at downloade og benytte.

Unavngivet

4. Facetune

Facetune er et mini “Photoshop”-tool, der giver mulighed for at redigere uønskede, lad os kalde det; uheldigheder væk, hvilket jo kan være nødvendigt. Appen kan fx anvendes til at fjerne røde pletter i ansigtet, gøre tænder hvidere eller fjerne render under øjnene. Facetune kan være et godt værktøj, hvis man bruger sig selv eller virksomhedens ansatte meget på sine billeder. Facetune kan downloades gratis.

8. foto

5. PicFrame

Der findes en del apps, der kan det, som PicFrame kan – nemlig at lave billedkollager. PicFrame er dog en af de bedre. Billedkollager er en god idé, hvis man gerne vil vise flere ting på én gang, men ikke vil spamme sine followers. App’en koster 17 kr. Hvis du ikke er villig til at investere dette, eller måske gerne lige vil prøve billedkollager af først, så kan du gratis prøve fx Layout from Instagram eller Instant pic frames.

9.foto

Kender I til andre apps, som er gode til at redigere billeder? Så del dem gerne herunder!

Alle apps kan findes i App store.
Artiklen er skrevet med inspiration herfra.

2 Svar
  1. Jeg bruger selv en blanding af Over, som er ipad versionen af Overgram som i selv nævner, og så PS touch. Med de to apps har jeg ikke endnu ikke stødt på noget jeg ikke kunne lave 🙂 Men Afterlight som i også selv nævner er nu et meget fint alternativ til PS Touch.
    Tak for et overskueligt indlæg.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i sociale medier

Vores Master Class i sociale medier er særligt udviklet til virksomheden, der allerede arbejder med sociale medier, men mangler en dybere viden på området. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.
Læs mere her