Førstehjælp på LinkedIn – FAQ

Vi får mange spørgsmål fra folk som har diverse udfordringer på LinkedIn. Måske du også har en af de samme udfordringer?

Derfor har vi her samlet en række af hyppige udfordringer, samt svarene her til.

Hjælp, jeg har 2 LinkedIn-profiler

Er du én af dem med 2 LinkedIn-profiler? Mange har en gammel profil liggende, fordi man ikke længere har adgang til den mailadresse, som profilen er knyttet op til. Men faktisk er der råd for den slags. Vidste du, at LinkedIn kan hjælpe med at samle 2 profiler? Eller at de kan være behjælpelige med helt at slette en profil, selvom du ikke har adgang til den? Læs om de forskellige muligheder og om hvordan du gør i denne artikel.

Jeg ønsker ikke at opdatere alle hver gang jeg ændrer min profil

De fleste kender situationen – Man skal lige opdatere sin LinkedIn-profil og vupti, så er der kommet besked ud til hele ens netværk om, at man har fået nyt job. Det er faktisk muligt at skjule sin aktivitet på LinkedIn ved en simpel indstilling som du kan læse mere om her. Vær dog opmærksom på, at det desværre ikke er al aktivitet, der kan skjules. Fx vil LinkedIn lave en opdatering, hver gang du opdaterer dit profilbillede – uanset om du har slået indstillingen fra eller ej.

Jeg kan ikke få admin-adgang til vores Company Page

Er du i tvivl om du har adgang til at redigere jeres virksomhedsside på LinkedIn? Den nemmeste måde du finder ud af det på, er ved at gå ind på siden på LinkedIn og se efter den blå “Edit”-knap i øverste højre hjørne.

company page

Har du ikke adgang, er der flere tilgange. Du kan enten finde ud af hvem i virksomheden, der allerede har adgang (se linket herunder) eller kontakte LinkedIn.

Læs hvordan du kan få admin-adgang her.

Jeg vil gerne tilføje/fjerne en administrator fra siden

Det er nemt at tilføje og fjerne administratorer fra virksomhedssiden. Det kræver blot, at du har admin-adgang til den givne side, og derfor har den blå “Edit”-knap. Læs hvordan du gør i artiklen her

Jeg vil gerne oprette en Company Page

Først anbefaler vi, at du laver en grundig søgning efter din virksomhed på LinkedIn – mange har nemlig en Company Page uden at vide det. Du kan søge efter din virksomhed ved at indtaste dit virksomhedsnavn i søgefeltet øverst på LinkedIn.

Findes der ikke allerede en Company Page, kan du oprette en helt gratis. I artiklen her guider vi dig igennem processen samt giver dig gode råd med på vejen. 

For at gå direkte til oprettelse af din virksomhed på LinkedIn kan du klikke her.

Jeg har behov for at “tale flere sprog” fra min side

Er man en global virksomhed, hvor aktiviteterne primært er drevet fra Danmark, kan der være hjælp at hente her. Det er nemlig muligt at lave både sit navn og beskrivelse af virksomheden på flere sprog. Det kan være en god hjælp, hvis man fx ønsker at drive én side, men både henvender sig til det danske, det tyske og til det japanske marked på én gang.

Fra din side kan du også vælge om en given opdatering kun skal sendes ud til fx dine svenske følgere. Læs om mulighederne her.

Jeg vil gerne i kontakt med LinkedIn

Det ER faktisk muligt at få fat i LinkedIn – og de svarer normalt inden for et døgns tid. LinkedIn har et fantastisk hjælpeforum, hvor du kan finde svar på næsten alle spørgsmål om platformen. Den findes både på dansk: hjaelp.linkedin.com og på engelsk: help.linkedin.com. Det er også her fra at du finder et link til deres kontaktformular, som ligger øverst på siden (Contact us / Kontakt os).

LinkedIn hjælp

Tip: Nogle gange vil du opleve at linket ikke er klikbart. Dette skyldes at LinkedIn gerne vil have, at vi selv finder svaret. I de tilfælde skal du derfor lave en søgning, hvorefter “Kontakt os” linket bliver åbnet.

En anden mulighed for at få fat i LinkedIn er via, nå ja – Facebook 🙂 Det virker fjollet, men de har et team siddende klar til at besvare spørgsmål på Facebook. Så er du mere til den kanal, kan et godt tip være at klikke sig ind på LinkedIn’s Facebook-side og her fra klikke på den grå “Message” knap i deres coverfoto. Her får du mulighed for at skrive en privat Facebookbesked til LinkedIn.

 

God fornøjelse med LinkedIn 🙂

 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Vil du blive bedre til at bruge LinkedIn?

Vi udbyder 5 forskellige LinkedIn-kurser - så der er hjælp at hente uanset om du bruger LinkedIn til salg, HR eller marketing.
Se mere her