Markedsfør din Facebook Page via e-mail

Facebook pageFacebook har lanceret et nyt redskab, som skal gøre det nemmere for administratorer af en Facebook-side at invitere deres kunder og e-mail kontakter til at ”connecte” med deres Facebook-side. De nye muligheder består af to måder, hvorpå du via Facebook kan importere dine e-mail kontakter og invitere dem til at ’like’ din page.

Af Anders Budde

1. Upload en kontakt-fil

Det er nu muligt at uploade en fil til Facebook indeholdende dine e-mail kontakter hvorefter Facebook vil importere disse kontakter. Du vil så have mulighed for at udvælge kontakter fra denne liste til at blive en del af din page.

2. Importer e-mail web kontakter

Den anden mulighed du har for at foreslå din page til dine e-mail kontakter er ved at give Facebook adgang til din e-mail. Alt det kræver er, at du oplyser din e-mail adresse og password. Facebook vil så importere dine kontakter og gøre det muligt at vælge de af dem ud, du ønsker at invitere til din page. Dette er den nemmeste og hurtigste måde, men mon ikke mange af os er lidt lunkne ved tanken om at skulle give vores password til Facebook? *

Ønsker du at gøre brug af de nye muligheder i forsøget på at booste din page skal du blot klikke på ”Edit page” i højre hjørne på din Facebook-side, og herefter på ’marketing’ ikonet i venstre side. Dernæst vælger du ’Tell your Fans’.

* Facebook lover dog, at de ikke vil opbevare dit password, efter at dine kontakter er uploaded, men at de måske vil bruge de uploadede e-mail kontakter til at hjælpe dig med bl.a. at connecte med venner. Hvis ikke man ønsker Facebook skal gemme denne information heller kan dette fravælges.

Ingen tvivl om at de nye features giver nogle øgede muligheder i forhold til den traditionelle ’suggest to Friends’ funktion, men vi hører gerne Din mening om Facebooks nye tiltag?

Læs mere om de nye muligheder på Facebook her.

1 Svar
  1. Søren

    Hej.
    Super godt indlæg. Jeg er dog i tvivl om man rent faktisk må det her rent juridisk. Lige nu har jeg en mailings liste med godt 6000 brugere der har skrevet sig op til mit nyhedsbrev. Må jeg i denne forbindelse godt sende invitationer ud til dem via Facebook eller vil det være i strid med markedsføringsloven?

    Vh
    Søren

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld