For bare 4 år siden, var det kun 4 % af alle e-mails der blev læst på mobilen, i dag er det ca. halvdelen af alle e-mails, der bliver læst på mobile devices. Med det i tankerne, har LinkedIn netop introduceret deres nye app LinkedIn Intro.

LinkedIn har d. 12/02/2014  valgt at afbryde supporten til app’en LinkedIn Intro. Læs mere her.

Med den installeret kan du, direkte i din mail, se udsnit af LinkedIn profilen på vedkommende du mailer med, hvilket givet et bedre grundlag for at være konkret og relevant i din kommunikation.

Med en diskret bar i din e-mail kan du nu få direkte adgang til værdifulde oplysninger, om dem du mailer med. Med en drop-down lignende menu kan du bl.a. se personens LinkedIn summary, hvordan I er connected samt personens historik ift. job og uddannelse.

LinkedIn intro

Se hvordan LinkedIn Intro fungerer i videoen herunder.

Prøv selv LinkedIn Intro

Du kan allerede nu få app’en til din iPhone og funktionen bliver tilgængelig direkte i mail-funktionen. Pt. arbejder LinkedIn Intro sammen med Gmail, Google Apps, Yahoo! Mail og iCloud.

App’en tager dig i hånden step-for-step, og fortæller dig, hvad du skal gøre under installationen. Bl.a. skal du give adgang til din LinkedIn konto, samt lukke din “gamle” mail ned på iPhonen således, at du ikke får dine mails dobbelt. LinkedIn Intro lægger sig nemlig som en ny indbakke direkte i mail-funktionen på din iPhone.

3 Svar
  1. Hans-Christian Overholdt

    Det virker som om det er alle tiders ide, men den vil ikke accepterer mit telefon nr., og app. findes ikke på app-store.
    Er den ikke nået til DK endnu?

  2. jan nielsen

    det virker som charlotte siger, men de supporter kun g-mail, google, alo osv…………………

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

LinkedIn strategi?

Vi sikrer virksomhedens professionelle tilstedeværelse på LinkedIn, både med fokus på virksomhedens company page, gruppedannelse samt de ansattes personlige profiler.
Læs mere her