I forrige uge kom Facebook Deals endelig til Danmark. I første omgang er det dog kun McDonald’s og 7eleven der har fået lov at teste konceptet – men derfor kan alle andre jo godt begynde at overveje om, og i så fald, hvordan man selv skal benytte Facebook Deals i sin egen virksomhed.

Facebook har nu lanceret Deals i Danmark, som gør det muligt for ex butikker og restauranter at belønne de kunder der vælger at checke ind i deres butik, og herved promovere virksomheden for alle deres Facebook venner. Læs mere og se video om Facebook Deals her

Se eksempel på 7eleven Deal på Facebook her

Se eksempel på McDonald’s Deal på Facebook her

7eleven Facebook Deal

 Der findes 4 typer af Facebook Deals:

 • Individuelle Deals
  • Fx ”Check ind hos X og få 20 % rabat”
 • Loyalitets Deals
  • Fx ”Check ind 5 gange og få den 6. kop kaffe gratis”
 • Venne Deals
  • Fx ”Check ind her og tag X antal venner og få X”
 • Velgørenheds Deals
  • Fx ”Check ind hos X – Vi giver Kr. X til X for hvert check-in”

Danske annoncører

Ja, annoncører i Danmark må som sagt vente lidt endnu. Facebook har valgt at rulle det nye koncept gradvist ud, og i starten er det altså kun med udvalgte partnere. Men tænk over om det kunne være noget for din virksomhed – bliv klogere herunder:

Se hver hvordan man opretter Facebook Deals:

Guide til Facebook Deals

Facebook har naturligvis også lavet en pdf guide så du kan blive meget klogere. Her kan du læse mere om de forskellige deals samt om hvordan du selv opretter deals (når dette bliver muligt i Danmark narturligvis).

En udfordring…

Hvis man som annoncør overvejer at tilbyde Facebook Deals bør man holde sig for øje, at mange forbrugere endnu ikke er bekendte med muligheden eller måske aldrig har checket ind via Facebook. Det er derfor væsentligt at man i sin kommunikation gør det klart, hvordan man som forbruger får adgang til de nye tilbud. 7eleven har (som vist på billedet herover) forsøgt at gøre det klart hvordan man får fingrene i “ugens vilde Facebook Deal”, men hvad nu hvis man endnu ikke ved hvad Facebook Places er?

2 Svar

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld