Ifølge Ad Age forventes Facebook at annoncere Timeline til Facebook-sider på en konference der afholdes i New York den 29. februar. I september 2011 præsenterede Facebook det nye design Timeline til  personlige profiler – En ændring som så småt er ved at være rullet ud til de fleste profiler. Nu kommer det nye design så også til sider fra brands og virksomheder, men hvad betyder det?

Af Charlotte Østergaard Jørgensen

Først og fremmest betyder det nye design bedre branding muligheder. Med det store cover-foto øverst på siden er der god mulighed for at flashe sit logo, payoff, produkter, kampagner og meget mere. Med lidt kreativ tænkning kan der komme nogle ret interessante løsninger på det nye design.

Hvad der for mange dog nok står tilbage som et stort spørgsmål er, hvad sker der med alle vores iframe apps? Altså alle de faner, tabs eller hvad man vælger at kalde dem, som mange virksomheder har brugt mange penge på at udvikle? Kan disse mon stadig bruges i det nye design, og i så fald, hvor kommer de til at ligge? Eller går Facebook udelukkende over til de “open-graph” applikationer, hvor man nu kan meget mere end blot “like” ting på Facebook?

Komfo har på deres Facebook-side givet et bud på, hvordan de mener applikationer bliver tilgængelige på Timeline for Facebook-sider. Deres bud er, at applikationerne fremover kan tilgås via en drop-down menu øverst på siden, men at bredden bliver større. Sker dette, vil mange skulle lave nogle tilrettelser på deres eksisterende faner/tabs/apps (kært barn har mange navne), for at de passer til det nye layout.

Vi er meget spændt på at følge udviklingen og den (ifølge Ad Age) annoncerede præsentation af Timeline til Facebook-sider i slutningen af måneden.

Der er allerede siden Timeline blev rullet ud til personlige profiler, blevet spekuleret en del over hvordan virksomheds-siderne mon kommer til at se ud. Se et af forslagene herunder:

Forslag til Timeline for sider

Læs mere

Artikel fra Ad Age

Komfo’s bud på nyt Timeline layout for Facebook-sider

Hvad tænker du?

Hvad er dine tanker omkring Timeline til pages på Facebook? Del dem gerne i kommentarfeltet længere herunder.

2 Svar
  1. Anders

    Det bliver rigtig dejligt når det går i luften. Som det er i dag ser en side utrolig trist ud når det “bare” er væggen man kommer til. Glæder mig rigtig meget til at lege med siderne.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld