I september kom der en ny feature på Foursquare. De har nu gjort det super simpelt for dig at lave en ”tilføj-til-foursquare-knap” som du nemt kan sætte på dit website. Hvorfor og hvordan skal man så gøre det?

Af Charlotte Østergaard Jørgensen

FoursquareEjer du fx en butik, restaurant eller lign. kan det give god mening at give de besøgende på dit website mulighed for at tilføje din forretning til deres to-do liste på Foursquare. Det fungerer på den måde, at når man klikker på din ”tilføj-til-foursquare-knap” på dit website, og er logget ind på Foursquare, flyttes dit sted automatisk ind under ens to-do liste på fx ens iPhone. Det gør det super nemt for kunderne at finde frem til forretningen en anden gang.

Og det koster ingenting at lave knappen, og tager ikke mere end 2 minutter. Nu lyder jeg måske som den store fortaler for Foursquare, men egentlig kan jeg bare rigtig godt lide løsninger der er integreret, nemme og ikke mindst gratis.

For at lave din egen knap, går du blot ind på www.foursquare.com og finder frem til din forretning vha. søgefeltet i øverste højre hjørne. Er din virksomhed ikke allerede oprettet får du naturligvis mulighed for at gøre dette. Når du så har fundet din virksomhed klikker du blot på knappen som jeg har markeret herunder:

 Foursquare

Frem kommer denne boks, som giver dig mulighed for at vælge mellem 3 typer knapper, hvorefter du får et lille stykke html kode som skal implementeres på dit website.

 Create Foursquare button

Når koden er installeret er du klar til at gøre livet en smule nemmere for dine Foursquare-kunder – og måske dig også dig selv.

Har du tilføjet denne knap til dit website, og vil du dele dine erfaringer hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld