Top 10 artikler fra 2014 du ikke bør gå glip af

Vi er trådt ind i 2015, men inden vi kaster os over endnu flere spændende artikler i det nye år, vil vi først tage vi et tilbageblik på året, der er gået. 2014 har nemlig været et år spækket med interessante artikler, som helt sikkert godt kan tåle et genlæs! Og for at være helt sikker på, at du ikke er gået glip af noget i årets løb har vi her lavet en liste over vores 10 mest populære tekster fra 2014…

Se årets 10 mest populære artikler her

 1. 7 cool apps til billedredigering på Instagram

  Få et hurtigt overblik over gode apps til at redigere billeder, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden på Instagram. I denne artikel fremhæves nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette.

 2. 6 LinkedIn tricks du måske ikke kendte

  Fik du læst artiklen om de 6 LinkedIn tricks du måske ikke kendte? I artiklen kan du bl.a. blive klogere på nyttige funktioner på LinkedIn, der kan gøre din tilstedeværelse på LinkedIn både sjovere og mere overskuelig.

 3. Udvikling i brugen af de sociale medier

  Find ud af hvordan det sociale medielandskab ser ud for nutidens digitale brugere og dermed også hvor fokus bør lægges i forhold til dine sociale medie aktiviteter.

 4. Skjul din aktivitet på LinkedIn

  I artiklen her kan du læse, hvordan du nemt og hurtigt slår din aktivitet på LinkedIn fra, således at du ikke underholder hele dit netværk, hver gang du opdaterer din profil.

 5. Medarbejderens rolle på LinkedIn

  Medarbejderne spiller en stor rolle i arbejdet med at få succes på LinkedIn som virksomhed, hvilket forklarer rigtig godt, hvorfor netop denne artikel er med i top 10 over de mest populære artikler fra 2014. I artiklen gennemgås en række af de usikkerheder, tanker og udfordringer mange virksomheder møder når LinkedIn integreres i hverdagen, og IT-advokat Heidi Steen Jensen fra Horten kommer med juridiske inputs.

 6. LinkedIn spiller en hovedrolle på dine møder

  Brug LinkedIn til at effektivisere dine møder. Læs hvordan LinkedIn kan bruges som værktøj til mødeforberedelse, samt hvilke ting, du bør være forberedt på inden dit møde.

 7. 6 tips til din content marketing plan

  I denne artikel får du gode tips til planlægning, indhold, opsætning af plan og meget mere, så du kan skabe bedre resultater med content marketing i din virksomhed.

 8. Det periodiske system for content marketing

  Artiklen her indeholder en tabel, lavet af Econsultancy, der samler de 7 væsentligste områder for arbejdet med content marketing. Gennemgå det periodiske system for at se om du har overvejet alle muligheder og udnyttet potentialet i dit content marketing arbejde.

 9. Direktørens guide til LinkedIn

  På trods af artiklens overskrift er denne guide også lavet til dig, der ikke er direktør i virksomheden. Artiklen guider dig igennem, hvad der er vigtigt at forholde sig til ift. LinkedIn, hvor i virksomheden LinkedIn bør implementeres, samt giver dig svar på, hvorfor LinkedIn er så væsentligt et værktøj i virksomheden i dag.

 10. Alt du skal vide om LinkedIn’s Showcase Pages

  I artiklen her, har vi samlet alt det, du skal vide ift. at udnytte potentialet med LinkedIn’s Showcase Pages. Læs både om, hvorfor du bør gøre brug af Showcase Pages, hvilke tanker og overvejelser du bør gøre dig i samme forbindelse, hvordan du opretter og sletter Showcase Pages og meget mere.

Flere guldkorn fra arkivet

Vi har været en tur i arkivet og fundet yderligere 4 populære artikler frem til dig. Flere af dem, har et par år på bagen, men rummer stadig god og brugbar læsning… god fornøjelse!

Har du nogle ønsker eller gode idéer til spændende emner til artiklerne i det nye år?

Så del dem gerne med os i kommentarfeltet herunder 🙂

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld