Top 10 virale videoer – April 2011

Så er goviral klar med deres månedlige liste over de bedste virale videoer. Se de sjove og kreative videoer nedenfor.

Insane Human Curling – BIC Flex 3

I tilfælde af du ikke lige ved, hvem BIC er, skal vi lade være med at røbe det. Lad dig underholde af videoen og se om du kan gætte det undervejs. Videoen opnåede mere end 600.000 visninger på mindre end 2 uger.

Tropicana – Energy Naturelle

En anderledes reklame for appelsin juice. Se hvor meget energi appelsin indeholder – bogstaveligt talt.

Pepsi – Unbelievable David Beckham

En sikker opskrift til et hav af hits: Tag en kendt person. Få vedkommende til at udføre noget helt vildt og lad så seerne spekulere over, hvorvidt det er muligt. Kan David Beckham virkelig sparke tre fodbolde i tre skraldespande fra meget stor afstand?

Skittles – Touch Cat

Skittles har tænkt kreativt og tænkt et af tidens buzzwords ind i deres video – brugerinvolvering. Hvorvidt der er tale om reel brugerinvolvering, kan du selv bedømme, men leg med og se hvad det fører med sig.

T-Moblie – Royal Wedding

T-Mobile hylder det nu overståede royale bryllup mellem William og Kate. Inspirationen er hentet fra Youtube filmen ”JK Wedding Entrance”, et af de mest populære klip på Youtube. Se hvordan det ville have set ud, hvis Englands royale smed hæmningerne i kirken. Har du ikke set den originale film fra Jill og Kevins bryllup så snyd ikke dig selv for et godt grin. Klik her.

Lamborghini – Aventador LP700-4 Official Commercial

Videoen er den officielle reklame for Lamborghinis nye Avengator. Se superbilen i aktion når den bliver udsat for diverse prøvelser i en film proppet med flotte speciel effects.

Evian – Baby inside

Det var Evian vand som i 2009 stod bag en af internettets mest succesfulde kampagner, hvor deres animerede babyer på rulleskøjter gik direkte ind i hjerterne på rigtig mange af os. Nu er babyerne på spil igen. Se hvad Evian har fundet på denne gang.

Olvarit – Dining babies

Noget tyder på at babyer er vejen til succes. Babymads producenten Olvarit har inviteret en flok babyer på Michelin restaurant, og det er ikke kedeligt.

AIDES – Willy the Tourist

AIDES er en fransk non-profit organisation som skaber opmærksomhed omkring AIDS. Tag med Willy på en tur rundt i verden og find ud af hvad det hele skal gøre godt for.

Audi – A7 Papercraft Model

Som en del af lanceringen af Audis nyeste model, A7 har designeren Taras Leskos skabt en imponerende papirmodel af bilen. Se hvordan modellen blev til, når 245 arbejdstimer kortes ned til mindre end 3 minutter.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld