Topartikler fra 1. halvår 2014

Som opsamling på det første halvår af 2014, har vi samlet vores mest populære artikler og lavet en top 10 liste til dig, så du er sikker på ikke at misse noget med relevans og værdi for netop dit interesseområde.

1. 7 cool apps til billedredigering på Instagram

Kunne du også godt bruge et hurtigt overblik over gode apps til at redigere billeder på Instagram, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden? I denne artikel – der er sæsonens mest populære – fremhæver vi nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette.

2. Udvikling i brugen af sociale medier

Spekulerer du på, hvordan det sociale medielandskab ser ud for nutidens digitale brugere? – og dermed også, hvor fokus bør lægges i forhold til dine sociale medie aktiviteter? Så læs med her hvor det drejer som om udviklingen i brugen af de sociale medier.

3. Skjul din aktivitet på LinkedIn

Det er de færreste der ved, at du rent faktisk kan slå din aktivitet fra, således at du ikke underholder hele dit netværk, hver gang du flytter så meget som et komma på profil. Læs hvordan du gør i artiklen her, der er på top 3 over de mest populære artikler i denne omgang.

4. Medarbejderens rolle på LinkedIn

Medarbejdere og kollegaer spiller en stor rolle i arbejdet med at få succes på LinkedIn som virksomhed. Men det medfører ofte også en række usikkerheder, tanker og nye udfordringer. Læs om dem her i artiklen der handler om medarbejderens rolle på LinkedIn.

5. LinkedIn spiller en hovedrolle på dine møder

I dag er kravene til de professionelle møder på B2B markedet under kraftig udvikling. Tiden som både potentielle og eksisterende kunder har, er yderst begrænset. Læs artiklen her, og find ud af hvordan du kan forberede dig til dine møder ved hjælp af LinkedIn.

6. 6 tips til din content marketing plan

Mange arbejder allerede med content-planer – enten formaliseret eller mere sporadisk. I denne artikel får du tips til planlægning, indhold, opsætning af plan og meget mere, så du kan skabe bedre resultater med content marketing i din virksomhed.

7. Det periodiske system for content marketing

Content marketing er også emnet i denne artikel der bygger på en periodisk tabel udarbejdet af Econsultancy.

8. LinkedIn brugertrends 2014

I denne artikel stilles der skarpt på en række brugertendenser på LinkedIn. Læs med, hvis du er nysgerrig på statistik om den gennemsnitlige LinkedIn bruger anno 2014.

9. 10 facts om nyhedsbreve

På det amerikanske marked kender de om nogen disciplinerne nyhedsbreve og e-mail marketing. Som altid er de et stykke foran på viden og facts. Læs artiklen her hvis du vil vide mere om fremtiden som allerede sniger sig ind på det danske marked.

10. 7 tips – Øg fan engagement på Facebook

Selvom Facebook efterhånden er en del af hverdagen hos mange, er nogle af de oftest stillede spørgsmål stadig “hvor ofte skal vi poste?”, “hvornår på dagen skal vi poste?” og “hvilket type indhold skaber engagement?” Få svar på nogle af alle spørgsmålene her.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld