Siden grundlæggelsen af den sociale medieplatform i 2006, har Twitter vokset sig stort, og har nu 330 millioner månedlige aktive brugere. Twitter har vokset sig stor særligt i USA, men har endnu ikke særlig udbredt sig i Danmark, hvor der ellers kan være et stort potentiale.

Fun facts

  • Hver dag bliver der postet mere end 500 millioner tweets, hvilket svarer til 6000 tweets i sekundet
  • 707 followers er gennemsnittet for en Twitter-profil
  • Twitter ekspederer mere end 2 milliarder søgeforespørgsler dagligt, i henhold til de nyeste jobopslag
  • 85% af små og mellemstore virksomheder, bruger Twitter til kundeservice
  • 74% af Twitter brugere, benytter netværket til at læse nyheder

Med en Twitter profil får du adgang til flere millioner brugere. Platformen giver en effektiv metode for at engagere sig med brugere, dele erfaringer og opnå viden, og for at udvide det professionelle netværk på verdensplan. Heri opstår en enorm mulighed og et stort potentiale for danske erhvervsfolk, for at networke på flere markeder.

Et max af 280 karakterer er kravet til et tweet. Dette tvinger brugeren til at opdatere kortfattede og fangende posts. Det korte og præcise indhold har særligt skabt interesse for den yngre målgruppe, der har indtaget platformen for at opdage nye og spændene nyheder. Hvis du vil have fingrene i det yngre segment, er det altså her, jeres virksomhed skal starte. Det tyder nemlig på, at fremtidens marked vil være præget af den sociale platforms følgere og deres sociale netværk herpå.

Virksomheden på Twitter

Twitter har vokseværk, og platformen er over de sidste år øget med mere end 4 millioner nye profiler pr. kvartal. Ud af de i alt 330 millioner aktive brugere, er 46% aktivt inde på appen hver eneste dag og 25% er minimum én gang om ugen. Samlet set vil det sige, at 71% af Twitters aktive brugere, minimum er inde på platformen én gang om ugen. Twitter kan være med til at opbygge dit brand og er en god mulighed for din virksomhed at være synlig.  Op mod 66% af virksomheder verden over med 100 eller flere ansatte, er på nuværende tidspunkt til at finde på Twitter – din virksomhed har her muligheden for at udvide jeres professionelle netværk.

Twitter er fyldt med sjove og overraskende facts, som er værd at læse. Alle ovenstående facts er fra kilden WebsiteHostingRating.com, og du kan læse langt flere facts om den sociale medieplatform her.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i sociale medier

Sociale medier er noget, som stort set alle virksomheder gør brug af, men det er langt fra alle, der får det ønskede udbytte. På Master Class’en gennemgår vi de sociale platformes kvaliteter, muligheder, styrker og begrænsninger, sat i relation til virksomhedstype og mål.
Læs mere