Goviral har leveret denne liste over de bedste viral film netop nu. Listen er dannet ud fra adskillige kritterier såsom opnåede antal visninger, kreativitet, integration af produkt eller brand osv.

1. Old Spice – Questions

“Do you want a man who smells like he could bake you a gourmet cake in the dream kitchen he built for you with his own hands?” Old Spice og Isaiah Mustafa – “The man your man could smell like” – er tilbage med denne nye video som omfølger på kæmpesuccessen. Old Spice manden er blevet en berømthed i sig selv og folk stiller ham spørgsmål via Youtube og Twitter. I skrivende stund er der kommet 186 videosvar på Old Spice’s youtube kanal.

Bureau: Wieden+Kennedy

2. Levi’s – Walk Across America

Stop motion videoer har vist sig at være gode til at skabe godt video content, og denne video er en af dem. På blot 2 uger har den opnået mere en 1,5 millioner visninger. I videoen går en rundt i USA og som dokumentation er der lavet både et Google Map samt ”behind the scenes” video.

Bureau – Conscious Minds

3. Dentyne Pure – Epic Rap Battle

Dentyne har sammen med Rhett & Link lavet det man vidst godt kan kalde en noget nørdet rap video, hvori de to battler om en servitrices telefonnummer. På deres blog spørger Rhett & Link seerne hvem de mener vandt kampen, hvordan de mener historien skal fortsætte osv.

Bureau – Rhett & Link / Platinum Rye / PainePR

4. Burn (Coca Cola) – Ride

Denne kortfilm blev lavet af Coca Cola for at promovere energidrikken Burn. Videoen er filmet i Mexico City hvor vi følger en flok skatere i flammer. Målsætningen med videoen var at skabe en video som er original og autentisk og som målgruppen kan relatere til – om det lykkes må vi vente og se.

Bureau – Publicis Mojo, Sydney

5. Samsung – Redneck Hunter goes to Jail

Samsung har lavet to sjove videoer som skal promovere deres Bluetooth headset. Dette er nummer to i rækken om den lettere uheldige “Redneck Hunter”, og det er lykkes godt med at integrere produktet I videoen på en humoristisk måde.

Bureau – Cheil Worldwide

Viral listen er leveret af:

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld