goviralSå er der kommet en dugfrisk liste med de bedste viral film netop nu. Og som altid, er filmene på listen udvalgt ud fra kriterier som både popularitet og nytænkning. På denne måneds liste finder vi bl.a. en film fra København samt en film der guider mændene til det perfekte profilbillede til Facebook.

Listen er leveret af Goviral.

Ape With AK-47

Denne video med en chimpanse bevæbnet med en AK-47 gik viral på YouTube og blev hurtigt noget af et Internetfænomen. Videoen skulle promovere filmen ”Rise of the Planet of the Apes” som ramte biograferne i august. I dag har filmtraileren genereret mere end 14 millioner visninger og nærmer sig 10 millioner ”shares” på Facebook og Twitter.

Party Rock Anthem-Kia Soul Hamster Commercial

Så er Kia Soul hamstrerne tilbage. Denne flotte reklame for den ny Kia fik TV debut under MTV’s Video Music Award den 28. august, og har siden opnået næste 1,5 millioner visninger på YouTube og er delt mere end 250.000 gange på Facebook.

Heineken Light – The Handlebar Moustache

Dette er den seneste film I kampagnen “Occasionally Perfect” for Heineken Light. Denne video har med ca. ½ millioner visninger og ca. 1.000 tweets endnu ikke nået imponerende tal, men indholdet er godt, hvorfor den fortjener en plads på listen.

L’Oreal Men Expert – How to create the perfect Facebook profile

L’Oreal Men Expert har med denne video valgt at vise mænd hvordan de skaber det perfekte profilbillede til Facebook. Videoen er underholdende og viser hvilke mirakler Photoshop kan lave. På under en måned har denne reklame opnået næste 350.000 visninger.

iPhone 5 Concept Features

Denne iPhone 5 konceptvideo fra Aatma Studio har på kort tid skabt en del omtale på nettet. Siden den 23. august har videoen fået mere end 11 millioner visninger, er blevet delt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og mere end 30.000 gange på Twitter. Rygter om nye iPhones går som regel godt viralt, og denne video er ingen undtagelse, selvom indholdet vidst er ren ønsketænkning.

Flash mob at Copenhagen Central Station

Copenhagen Phil playing Ravel’s Bolero.

Som et af de første symfoniorkestre nogensinde, har Sjællands Symfoniorkester overrasket de rejsende på Københavns Hovedbanegård i denne flash mob, som skulle promovere den nye sæson. Dette noget usædvanlige marketing stunt gav orkestret en del opmærksomhed både i den danske og den udenlandske presse.

Lanvin Fall 2011 Campaign Movie

En noget uventet video fra et luksus brand som Lanvin. Adskillige topmodeller danser til Pitbull’s ”I know you want me”, og hvis du ser videoen færdig får du også Lanvin’s chefdesigner Alver Elbaz’ dans at se.

Videoen er ikke mange dage gammel, og har allerede fået mere end 300.000 visninger på YouTube.

100 YEARS / STYLE / EAST LONDON

Denne video er lavet i forbindelse med åbningen af Westfield Stratford City, hvilket nok bliver det største shopping center i Europa. Filmen er instrueret af Jake Lunt og giver et fantastisk tilbageblik på 100 års modem dans og musik i London – på bare 100 sekunder.

På bare fem dage genererede videoen mere end 350.000 visninger og blev delt mere end 50.000 gange på Facebook.

Ryan Doyle parkour in Mardin

Red Bull har specialiseret sig i at lave branded videoindhold, og denne er sidste skud på stammen. Videoen er skudt i Mardin i Tyrkiet som danner en fantastisk ramme for denne flot fotograferede pakour video.

Back to the Start

Chipotle står bag denne lille fine stop-motion animationsfilm som skal synliggøre fordelene ved bæredygtigt landbrug. Videoen er instrueret af Johnny Kelly og country legenden Willie Nelson spiller i videoen Coldplay klassikeren ”The Scientist”. Denne film er blevet delt mere end 65.000 gange på Facebook og Twitter, og har på en uges tid næste opnået en halv million visninger.

1 Svar
  1. Martin

    Spørgsmålet er så om der ikke er en vis dobbelthed i dette indlæg 🙂
    Nu kender jeg da i hvert fald til jeres firma – så konklusionen må være – viral markedsføring virket ;)!

    De bedste hilsner
    – Martin

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld