Intern workshop

Vi rådgiver og afholder vores intern workshop i LinkedIn indenfor områder, som vi også selv arbejder med som organisation. Bliv præsenteret for en case, som både tydeliggøre værdien af faglig vidensdeling på LinkedIn, og som dokumenterer hvilken værdi både medarbejdere og virksomheden opnår ved at arbejde sammen.

På vores intern workshop i LinkedIn sikrer vi, at der arbejdes koncentreret og praktisk med jeres digitale problemstillinger og ambitioner. Mulige løsninger afdækkes og efterfølgende opsummeres dagens betragtninger og konklusioner i forhold til den ønskede målsætning.

Vi evaluerer jeres nuværende data, og præsenterer en handlingsplan, som kan implementeres og præsenteres for hele organisationen.

Ofte vil forløbet vare 1-3 dage.

Emner til workshops kan f.eks. være:

  • Professionel brug af sociale medier – strategi, hvad gør vores konkurrenter, kanalvalg og kommunikativt snit
  • Få mere ud af Facebook – nye muligheder for at skabe øget engagement, synlighed og resultater
  • Optimering af indsatsen med nyhedsbreve, automation og e-mail marketing
  • Content Marketing
  • Brugen af LinkedIn til:

Dagen opbygges ofte med en eller flere opfølgningsseancer, således udbyttet bliver optimalt og målbart. Der vil også være mulighed for efterfølgende eksamination af deltagerne.

Har I behov for at tilpasse eller udvikle strategien inden for et bestemt område, faciliterer vi workshops der sikrer, at I bliver klædt solidt på til at træffe de nødvendige til- og fravalg.

Foreligger der allerede en digital strategiplan, sikrer vi en succesfuld implementering samt løbende sparring og forbedring af virksomhedens resultater gennem de digitale kanaler.

Du er også velkommen til at hente en af vores populære whitepapers, om brugen af LinkedIn i en professionelt tilstedeværelse. God læselyst.

Bliv klogere gennem et møde, hvor vi præsenterer en af vores cases som passer til din branche og drøfter dine refleksioner

Denne forespørgsel er ikke bindende, så du kan altid springe fra igen, inden vi tager mødet.

Underviser:

Nicolai Hæggelin - Founder

Nicolai Hæggelin har mere end
20 års digital erfaring med online
medier, og ser frem til at guide
din virksomhed mod bedre resultater.
Mød mig på

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få berigende artikler og viden om vores kommende kurser, intern træning og workshops direkte i din indbakke.
Tilmeld dig her