Eksklusivt morgenmøde for direktører

Strategisk og operationelt brug af LinkedIn hos Danske Bank og Implement Consulting Group

Den 16. september får udvalgte direktører, fra særligt inviterede B2B-virksomheder, indsigten i hvordan både berigelse og kommercielle resultater skabes på verdens største erhvervsnetværk.

Danske Bank præsenterer hvilke strategiske overvejelser, der lå til grund for lanceringen af Danmarks første ”Social Ambassador Program” og hvilke resultater de har skabt ved den professionelle brug af LinkedIn.

Implement Consulting Group er et af Skandinaviens hurtigst voksende konsulenthuse. Hør hvordan LinkedIn er blevet et centralt omdrejningspunkt i arbejdet med positionering, samt hvordan samspillet mellem Company Pagen og konsulenternes personlige profiler skaber værdi.

Afslutningsvis præsenterer Digital Works vejen til succesfulde resultater med Social Selling gennem LinkedIn, i både et lokalt og internationalt perspektiv.

Programmet:

  • Kl. 7.30 Morgenmad og networking
  • Kl. 8.00 Velkommen v/ Nicolai Hæggelin, stifter af Digital Works
  • Kl. 8.05 Danske Bank case præsentation v/ Mads Cramer
  • Kl. 8.35 Implement Consulting Group case præsentation v/ Kenneth Pedersen
  • Kl. 9.05 Social Selling med LinkedIn v / Nicolai Hæggelin, Digital Works
  • Kl. 9.35 Morgenmødet afsluttes.

 

danske bank         implement

 

Om indlægsholderne:

Mads Cramer Social Head Strategist, Chief consultant hos Danske Bank

Mads er social media ansvarlig og har en central rolle i koncernens overordnede strategi på området. Et af de essentielle spørgsmål Mads arbejder med er, hvordan Danske Bank arbejder professionelt med sociale medier, så de understøtter koncernens samlede strategi.

Kenneth Pedersen Marketingchef hos Implement Consulting Group

Kenneth har arbejdet professionelt med B2B marketing, kommunikation og lead-generering siden 1992 både hos Manpower og Right Kjaer & Kjerulf. Gennem de sidste 9 år har Kenneth som marketingchef medvirket til at opbygge Implement Consulting Groups skarpe positionering på det skandinaviske marked.

Nicolai Hæggelin Stifter af Digital Works

Nicolai har siden 1998 arbejdet professionelt med digitale medier. Tidligere som adm. direktør for AOK.dk, dansk salgs- og marketingdirektør for den børsnoterede IP telekoncern Telio. Nicolai sidder i Nykredits digitale advisory board og er forfatter til både en dansk og engelsk bog om virksomheders professionelle brug af LinkedIn.

 

Praktisk information:

Sted: Morgenmødet afholdes på restaurant Address, Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup. Der er gratis parkering lige ved døren.

Dato: 16. september 2015 kl. 7.30-9.35

Vigtigt: Invitationen er personlig og kan derfor ikke gives videre til en kollega.

Skriv en Kommentar