Bouncerate

Din bouncerate viser antallet af e-mails eller nyhedsbreve, der ikke er blevet leveret. Bouncerate bliver vist som en procent af den samlede udsendelse. Hard bounces og soft bounces er to forskellige grupperinger af fejlmeldinger – den ene er permanent, mens den anden er midlertidig.

En hard bounce er en e-mail, der ikke kan leveres pga. permanente årsager såsom en falsk e-mail adresse, et falsk domæne eller måske et problem med modtagerens server, så den ikke kan modtage mails. Der kan være mange årsager til et hard bounce, men hovedpointen er, at det er en permanent fejl. Du bør derfor fjerne alle hard bounces fra din mailing liste, for at få en så “ren” liste som muligt, og samtidig øge din åbningsrate.

En soft bounce er en e-mail, der ikke kunne leveres pga. midlertidige årsager. Det kan være modtagerens e-mail indbakke er fyldt eller filen er for stor. Hvis du får en soft bounce, vil de fleste e-mail udbydere blive ved med at forsøge at sende e-mailen over en periode på nogle dage. Du bør dog holde øje med disse e-mail adresser, og hvis du opdager at de samme bliver ved med at dukke op igen og igen, kan det være en god ide at slette dem helt.

Skriv en Kommentar

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld