ChatGPT & AI Workshop

Effektivisér organisationens arbejde med kommunikation, marketing, salg samt grafisk materiale og bliv mere produktiv med ChatGPT, Gemini, Copilot & AI værktøjer.

På en intern ChatGPT & AI workshop sikrer vi, at der arbejdes koncentreret og praktisk med jeres ambitioner for brugen af AI i organisationen. Programmet bliver skræddersyet ift. branchen, nuværende tilgang til brugen af ChatGPT, Gemini, Copilot & AI værktøjer samt hvilke muligheder der kan effektivisere jeres arbejdsgange.

En agenda kunne eks. indeholde følgende punkter

 • Opdag hvordan du integrerer ChatGPT, Gemini & Copilot i marketing og salgsprocesser, automatiserer gentagne opgaver og øger effektiviteten
 • Brug ChatGPT, Gemini & Copilot’s evner til at generere et væld af kreativt indhold og præsentationer m.m.
 • Sådan kan AI hjælpe i den kreative proces og med grafisk materiale i organisationen
 • Praktiske øvelser
 • Hvilke overvejelser bør I gøre jer ift. brugen af ChatGPT, Gemini, Copilot & AI i organisationen
 • Økonomiske beregninger som viser effekten af ChatGPT til eks. ”rugbrødsarbejde”.

Ønsker du at høre mere om, hvordan en ChatGPT & AI workshop kan skræddersys til dine ønsker og behov? Så kontakt os endelig.

For at se denne tilmeldingsformular skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

  Undervisere:

  Nicolai Hæggelin - Founder

  Nicolai Hæggelin har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
  Mød Nicolai på

  Larisa Stangaciu - Digital Project Manager

  Larisa administrerer til dagligt Digital Works’ sociale medier og digitale aktiviteter, og har derfor en dyb viden og forståelse for digitale indsatser i en professionel sammenhæng. Larisa arbejder også som projekt ansvarlig sammen med vores kunder og underleverandører.

  Brug for hjælp?

  Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

  +45 7370 8555
  info@digitalworks.dk

   

  ChatGPT kursus - Begynder

  Dette 3-timers ChatGPT kursus er skræddersyet til personer som ønsker at udnytte mulighederne med ChatGPT til at strømline driften, inspirere til innovation og fremme resultatskabelsen.
  Læs mere her