ChatGPT & AI kursus

Revolutionér din arbejdsindsats, boost din kreativitet og bliv mere effektiv med ChatGPT, Copilot & Gemini på kun 3 timer.

Dette 3-timers ChatGPT & AI kursus er skræddersyet til personer som ønsker at udnytte mulighederne til at strømline driften, inspirere til innovation og fremme resultatskabelsen.

Tidligere kursister har givet kurset en NPS på 86.

Dagens ChatGPT & AI program

 • Opdag hvordan du integrerer ChatGPT, ChatGPT-4o, Copilot & Gemini i dine arbejdsprocesser, automatiserer gentagne opgaver og øger din effektivitet. Brug mindre tid på rugbrødsarbejde og mere tid på strategiske vækstinitiativer 
 • Brug ChatGPT, Copilot & Geminis evner til at generere et væld af kreativt indhold, præsentationer, analyser, nyhedsbreve og SoMe posts. Sig farvel til writer’s block og hej til en konstant strøm af friske og kreative ideer! 
 • Introduktion til Midjourney & DALL·E til grafik & billeder 
 • Datadrevet indsigt: Forstå Geminis & Copilots analytiske evner til at afdække værdifuld indsigt, identificere tendenser og træffe data-drevne beslutninger, der kan drive resultater
 • Lær hvordan du bruger AI til at skabe personligt tilpasset indhold og kommunikationsstrategier, der beriger din målgruppe.

Praktisk information

Dato: Ny dato på vej.

Tid: kl. 13.00 – 16.00.

Sted: Tuborgvej 5, 2900 Hellerup.

Pris: 3.195,- kr. ex moms. (Prisen inkluderer undervisningsmateriale og en sandwich til morgenholdet, eller kage ved deltagelse på eftermiddagsholdet). Faktura fremsendes kort tid efter tilmelding, for at sikre din plads.

For at sikre maksimalt udbytte for deltagerne, afholder vi kurset i små hold på max. 8 personer.

Er du interesseret? Så tilmeld dig ventelisten, og så kontakter vi dig.  

Kommende kursus afholdes fysisk, men hvis du er interesseret i et virtuelt kursus, så blot kontakt os.

Reserver din plads til det kommende kursus. Denne forespørgsel er ikke bindende.

For at se denne tilmeldingsformular skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

  Undervisere:

  Nicolai Hæggelin - Founder

  Nicolai Hæggelin har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
  Mød Nicolai på

  Larisa Stangaciu - Digital Project Manager

  Larisa administrerer til dagligt Digital Works’ sociale medier og digitale aktiviteter, og har derfor en dyb viden og forståelse for digitale indsatser i en professionel sammenhæng. Larisa arbejder også som projekt ansvarlig sammen med vores kunder og underleverandører.

  Brug for hjælp?

  Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

  +45 7370 8555
  info@digitalworks.dk

   

  ChatGPT Workshop

  På en intern ChatGPT workshop sikrer vi, at der arbejdes koncentreret og praktisk med jeres ambitioner for brugen af AI i organisationen.
  Læs mere her