Om Digital Works

Hos Digital Works sikrer vi, at virksomheder og organisationer arbejder professionelt med digitalt salg og marketing.

Vi har siden 2010 skabt solide digitale resultater særligt inden for LinkedIn, Social Selling, Video Selling, Hybrid salgstilgang, Employee Advocacy og Employer Branding. Vi er resultatorienterede og har et kommercielt fokus, der sikrer et stærkt udbytte sammen med vores kunder.

Vores vigtigste opgave er at sikre din virksomheds professionelle tilstedeværelse på den lange bane. Vi arbejder derfor ud fra din virksomheds konkrete situation fx ift.:

  • De kommercielle muligheder og udbytte
  • Lead-generering og salg
  • Content og engagement
  • Positionering.

Vi har stor forståelse for brugen af digitalt salg og marketing, og kan derfor hjælpe dig med dine problemstillinger. Vi kan se de forretningsmæssige muligheder, der foreligger i netop din organisation– både ift. rådgivning og udvikling af digital strategi samt implementering. Dette sker igennem vores intern træning og workshops samt uddannelse.
Læs mere om vores forretningsområder nedenfor.

Strategi

Vi hjælper dig med strategisk afklaring, hvor vi rådgiver på både et strategisk og taktisk niveau med udgangspunkt i virksomhedens ønsker og fremtidige mål. I den forbindelse sikrer vi, at der foretages aktive til- og fravalg og udarbejder konkrete handlingsplaner som organisationen og medarbejderne kan realisere.

Læs mere om udvikling af digital strategi

Implementering

Vi er specialiserede i at skræddersy interne forløb og workshops til din organisations specifikke målsætninger og udfordringer.

Vi sikrer, at der arbejdes fokuseret og praktisk med digitale problemstillinger, og vores forløb sammensættes ud fra jeres vidensniveau og ambitioner med indsatsen. Der udarbejdes en konkret handlingsplan for de ønskede målsætninger.

Læs mere om interne workshops

Læs mere om intern træning

Uddannelse

Vi afholder løbende åbne uddannelser samt forløb inden for digitalt salg og marketing. Forløbene skal sikre, at deltagerne efterfølgende arbejder professionelt og mere kommercielt med de digitale medier- dit specifikke valg afhænger af niveau og behov.

Vi udbyder bl.a. kurser i sociale medier, Social Selling, Employee Advocacy, B2B marketing og professionel brug af LinkedIn.

Læs om vores uddannelser her

Nicolai Hæggelin - Founder

Nicolai Hæggelin har mere end
20 års digital erfaring med online
medier, og ser frem til at guide
din virksomhed mod bedre resultater.
Mød Nicolai på

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk