Virtuelle LinkedIn kurser og træningsforløb

Vi tilbyder virtuelle træningsforløb i brugen af LinkedIn

Ønsker du at høre mere om, hvilket træningsforløb eller kurser der kan skræddersys til dine ønsker og behov?


Interne virtuelle træningsforløb i brugen af LinkedIn

Er I flere i virksomheden som ønsker et markant kompetenceløft, tilbyder vi skræddersyede, interne virtuelle træningsforløb

Bliv præsenteret for en case, som både tydeliggøre værdien af faglig vidensdeling på LinkedIn, og som dokumenterer hvilken værdi både medarbejdere og virksomheden opnår ved at arbejde sammen.

Læs mere om mulighederne her og bliv præsenteret for en case


Virtuel Social Selling træning

Vi tilbyder intern virtuel træning i Social Selling og det professionelle brug af LinkedIn

På denne virtuelle Social Selling træning vil du blive klogere på arbejdet med Social Selling, samt få et indgående kendskab til og forståelse for, hvordan LinkedIn kan bruges til leadgenerering, relationspleje, virtuelle kvalitetsmøder og skærpet professionel synlighed.

Læs mere om dine muligheder her


Arbejd professionelt med LinkedIn

Sådan bruges LinkedIn og content marketing til at skabe thought leadership, trafik, leads og øget synlighed

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, og arbejder måske også allerede med Content marketing, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette virtuelle kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant.

Læs mere om dine muligheder her


Annoncering på LinkedIn – begynder

Lær hvordan du opsætter en annonce på LinkedIn, og hvordan du kan arbejde professionelt og målrettet med LinkedIn som en betalt platform

På dette virtuelle kursus gennemgår vi step-by-step, hvordan du opsætter en betalt annonce og giver dig konkret viden om, hvordan du får mest muligt ud af din annoncering.

Læs mere om dine muligheder her


Annoncering på LinkedIn – udvidet

Har du kastet dig over LinkedIns kampagneadministrator, men er i tvivl om du gør det rigtigt, fordi du ikke får det ønskede udbytte?

LinkedIn annoncering kan være en udfordring, men der er hjælp at hente her. På dette virtuelle kursus ser vi på dit arbejde med LinkedIn annoncering indtil videre, og hvordan vi kan løfte dine resultater yderligere.

Læs mere om dine muligheder her


Brug LinkedIn i salget

Lær at bruge LinkedIn aktivt i dit salgsarbejde – til mødebooking, lead-generering og nye relationer

Brugt rigtigt, kan LinkedIn være en værdifuld kilde til nye kunder, genetablering af kontakten til tidligere kunder samt til skarp bearbejdning af leads. På dette virtuelle forløb lærer du at bruge LinkedIn til mødebooking, til at finde og generere nye leads, til at berige dit eksisterende netværk samt får forståelsen for dine connections.

Læs mere om dine muligheder her


Arbejd professionelt med Employee Advocacy

Professionel brug af LinkedIn til HR, Employer branding og Employee Advocacy

Brugen af LinkedIn til rekruttering, Employer branding og -Advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? På dette virtuelle kursus vil du lære mere om, hvordan du kan sikre optimal udnyttelse af potentialet samt en berigende eksponering over for den rette målgruppe?

Læs mere om dine muligheder her


Virtuel Video Selling træning

Vi tilbyder virtuel Video Selling træning, hvor dit (salgs) team vil lære at kommunikere med både specifikke og potentielle kunder gennem såkaldte ’self-recorded videos’

Forløbet er ideelt for organisationen som ønsker, at udfordre måden der kommunikeres med potentielle og eksisterende kunder på. Vores interne virtuelle træningsforløb giver jer mulighed for at opnå et markant kompetenceløft, da undervisningsmaterialet bliver tilpasset til jeres ambitioner og vidensniveau.

Læs mere om dine muligheder her


Ønsker du at høre mere om, hvilket træningsforløb eller kurser der kan skræddersys til dine ønsker og behov? Så kontakt os endelig.

For at se denne tilmeldingsformular skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

  Undervisere:

  Nicolai Hæggelin - Founder

  Nicolai har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
  Mød Nicolai på

  Larisa Stangaciu - Digital Project Manager

  Larisa administrerer til dagligt Digital Works’ sociale medier og digitale aktiviteter, og har derfor en dyb viden og forståelse for digitale indsatser i en professionel sammenhæng. Larisa arbejder også som projekt ansvarlig sammen med vores kunder og underleverandører.

  Brug for hjælp?

  Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

  +45 7370 8555
  info@digitalworks.dk