LinkedIn kurser

Vi afholder løbende kurser i den professionelle brug af LinkedIn. I øjeblikket har vi 4 forskellige LinkedIn kurser.

Se hele kursuskalenderen her

 

Brug LinkedIn i salget

Lær at bruge LinkedIn aktivt i dit salgarbejde – Til mødebooking, lead-generering og nye relationer

Brugt rigtigt, kan LinkedIn være en værdifuld kilde til nye kunder, genetablering af kontakten til tidligere kunder samt til skarp bearbejdning af leads. På dette kursus lærer du at bruge LinkedIn til mødebooking, til at finde og generere nye leads, til at berige dit eksisterende netværk samt får forståelsen for dine connections.

Læs hele programmet og se kommende kurser her

Det professionelle arbejde med LinkedIn Company Pages

Sådan bruges LinkedIn og Content Marketing til at skabe thought leadership, trafik, leads og øget synlighed

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, og arbejder måske også allerede med Content marketing, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant.

Læs hele programmet og se kommende kursus her

 

LinkedIn til HR, employer branding og employee advocacy

Professionel brug af LinkedIn til HR, employer branding og employee advocacy

Brugen af LinkedIn til rekruttering, employer branding – og advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? Og hvordan sikres optimal udnyttelse af potentialet samt en berigende eksponering over for den rette målgruppe?

Læs hele programmet og se kommende kursus her

 

Social Selling Master Class

Vores 3-dags Social Selling Master Class er den stærkeste kombination af teori, praktisk træning og cases

Hovedformålet for din deltagelse er at sikre, at indsatsen på LinkedIn skaber forretningsmuligheder, møder, styrkede relationer og trafik til content berigelse.

Læs hele programmet og se kommende kursus her

 

Se alle kommende kurser her

Vi har personlig erfaring med LinkedIn siden 2004, og driver i dag den største danske gruppe om digitalt salg og marketing på LinkedIn. Siden 2011 har vi trænet med end 10.000 mennesker i professionel brug af LinkedIn.

Intern uddannelse

Er I flere i virksomheden som ønsker et markant kompetenceløft, tilbyder vi skræddersyet, intern uddannelse. Undervisningsmaterialet tilpasses jeres specifikke situation og behov, således at udbyttet bliver optimalt. Læs mere om mulighederne, eller kontakt os og hør nærmere om hvilken løsning der passer bedst til jer.

Skriv en Kommentar