LinkedIn kursus – Arbejd professionelt med LinkedIn

Arbejd professionelt med LinkedIn

Sådan bruges LinkedIn og content marketing til at skabe thought leadership, trafik, leads og øget synlighed

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, og arbejder måske også allerede med Content marketing, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant.

Læs mere om kurset her


Annoncering på LinkedIn – begynder

Lær hvordan du opsætter en LinkedIn-annonce, og således løfter resultaterne for dine kampagner 

På dette halvdagskursus lærer du at arbejde professionelt og målrettet med din annoncering på LinkedIn. Vi gennemgår step-by-step, hvordan du opsætter en betalt annonce og giver dig konkret viden om, hvordan du får mest muligt ud af din annoncering.

Læs mere om kurset her


Annoncering på LinkedIn – udvidet

Har du kastet dig over LinkedIn’s kampagneadministrator, men er i tvivl om du gør det rigtigt, fordi du ikke får det ønskede udbytte? LinkedIn annoncering kan være en udfordring, men der er hjælp at hente her. 

På denne halve dag ser vi på dit arbejde med LinkedIn annoncering indtil videre, og hvordan vi kan løfte dine resultater yderligere. Har du ikke prøvet kræfter med annoncering, så er vores andet kursus “Annoncering på LinkedIn – Begynder” højst sandsynligt noget for dig. På dette “nybegynder”-kursus bliver du introduceret til annoncering på platformen helt fra bunden

Læs mere om kurset her


Video i din LinkedIn annoncering

Lær hvad videomediet helt præcist rummer af muligheder, hvordan du producerer og hvad der skal til for at opbygge en succesfuld video

På denne dag lærer du, hvordan du skaber resultater med dit content og dine annoncer på LinkedIn. Derudover får du et konkret overblik over mulighederne med video og vi guider dig til, hvordan du selv kan komme i gang.

Læs mere om kurset her


Brug LinkedIn i salget

Lær at bruge LinkedIn aktivt i dit salgarbejde – Til mødebooking, lead-generering og nye relationer

Brugt rigtigt, kan LinkedIn være en værdifuld kilde til nye kunder, genetablering af kontakten til tidligere kunder samt til skarp bearbejdning af leads. På dette kursus lærer du at bruge LinkedIn til mødebooking, til at finde og generere nye leads, til at berige dit eksisterende netværk samt får forståelsen for dine connections.

Læs mere om kurset her


Arbejd professionelt med Employee Advocacy

Professionel brug af LinkedIn til HR, employer branding og employee advocacy

Brugen af LinkedIn til rekruttering, employer branding – og advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? Og hvordan sikres optimal udnyttelse af potentialet samt en berigende eksponering over for den rette målgruppe?

Læs mere om kurset her


FAQ om LinkedIn (ofte stillede spørgsmål)

Er LinkedIn gratis?

Ja, LinkedIn tilbyder en gratis basisversion, men der er også premiumabonnementer med ekstra funktioner og fordele mod et gebyr. Mange bruger den gratis udgave af LinkedIn til at netværke og skabe faglig værdi.

Er LinkedIn nødvendigt?

LinkedIn er ikke strengt nødvendigt, men det er en værdifuld platform for professionel networking, jobmuligheder og erhvervsmæssig synlighed. Det kan forbedre karrieremuligheder og give indsigt i branchetrends. Valget afhænger af individuelle karrieremål og behov for professionel synlighed og vækst.

Hvad skal man bruge LinkedIn til?

LinkedIn bruges til professionel networking, jobmuligheder, personlig branding, erhvervsindsigt og forretning. Platformen faciliterer forbindelser med kolleger, kunder, rekruttering, deling af brancheviden og opbygning af et personligt professionelt brand. Det er et kraftfuldt værktøj til networking og forretning.

Hvem bruger mest LinkedIn?

LinkedIn er mest populært blandt fagfolk, erhvervsfolk, HR og studerende, der søger professionelle forbindelser. Det bruges bredt af folk inden for erhvervslivet eks. it, finans, marketing og andre sektorer. Platformen tiltrækker en global brugerbase og er udbredt blandt dem, der ønsker at opbygge og vedligeholde professionelle netværk. LinkedIn har pt. 1 mia. brugere.

Hvordan laver man en god LinkedIn profil?

For at lave en god LinkedIn-profil skal du bruge et professionelt billede, en fængende overskrift, og en velskrevet resumé. Opdater dine joboplysninger og tilføj relevante søgeord. Aktivitet, som deling af brancheindhold, styrker også profilen.

Andre spændende forløb

Master Class i Sociale Medier

Hvilke kanaler skal man vælge, mår der skal kommunikeres effektivt til målgruppen, og hvilket content giver bedst mening at benytte?

Denne Master Class er for dig, der allerede arbejder med de sociale medier, men ønsker at skabe endnu bedre resultater. Programmer er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.

Læs mere om kurset her


Master Class i B2B Digital Marketing

Få konkret viden om og værktøjerne til, hvordan du bedst muligt udnytter mulighederne med digital marketing.

Denne 2-dages B2B Master Class er for alle, som kæmper med at trænge igennem på B2B markedet. Her får du styr på både content marketing, e-mail marketing, Social Selling, annoncering, leadgenerering og sociale medier.

Læs mere om kurset her


Master Class i Social Selling

Vores 3-dags Social Selling Master Class er den stærkeste kombination af teori, praktisk træning og cases

Hovedformålet for din deltagelse er at sikre, at indsatsen på LinkedIn skaber forretningsmuligheder, møder, styrkede relationer og trafik til content berigelse.

Læs mere om kurset her


Intern uddannelse

Er I flere i virksomheden som ønsker et markant kompetenceløft, tilbyder vi skræddersyet, intern uddannelse. Undervisningsmaterialet tilpasses jeres specifikke situation og behov, således at udbyttet bliver optimalt.

Læs mere om mulighederne, eller kontakt os og hør nærmere om, hvilken løsning der passer beds til jer.

3 Svar

Undervisere:

Nicolai Hæggelin - Founder

Nicolai har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
Mød Nicolai på

Larisa Stangaciu - Digital Project Manager

Larisa administrerer til dagligt Digital Works’ sociale medier og digitale aktiviteter, og har derfor en dyb viden og forståelse for digitale indsatser i en professionel sammenhæng. Larisa arbejder også som projekt ansvarlig sammen med vores kunder og underleverandører.

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk

 

White paper - LinkedIn Company Page

Med vores White paper omkring det professionelle arbejde med virksomhedssiden i hånden, får du konkret viden, som klæder dig på til at drive en virksomhedsside med alt hvad det indebærer.
Læs mere her