Uddannelser og kurser

Vi afholder løbende åbne uddannelser og kurser inden for digitalt salg og marketing. Forløbene skal sikre, at deltagerne efterfølgende arbejder professionelt og mere kommercielt med de digitale medier.

Se alle datoer for kommende kurser og uddannelser i vores kursuskalender her

Mulighederne er mange, og dit specifikke valg afhænger af niveau og behov. Nedenfor kan du se alle de uddannelsesforløb, som vi løbende tilbyder.

 

LinkedIn kurser

Virksomheden på LinkedIn

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, og arbejder måske også allerede med Content marketing, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant.

Læs mere her

Annoncering på LinkedIn

På dette halvdagskursus lærer du at arbejde professionelt og målrettet med din annoncering på LinkedIn. Vi gennemgår step-by-step, hvordan du opsætter en betalt annonce og giver dig konkret viden om, hvordan du får mest muligt ud af din annoncering.

Læs mere her

Video i din LinkedIn-annoncering

På denne dag lærer du, hvordan du skaber resultater med dit content og dine annoncer på LinkedIn. Derudover får du et konkret overblik over mulighederne med video og vi guider dig til, hvordan du selv kan komme i gang.

Læs mere her

LinkedIn til HR, employer branding og employee advocacy

Brugen af LinkedIn til rekruttering, employer branding og employee advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? Dagens fokus erde muligheder LinkedIn stiller til rådighed med virksomhedens Company Page og de personlige LinkedIn-profil.

Læs mere her

Brug LinkedIn i salget (Basis)

Ved at bruge LinkedIn og dit netværk som et tids- og kosteffektivt salgsværktøj, kan du gøre kolde emner varme og i sidste ende få nye kunder og forretning ud af det. Hvis du ikke allerede har oplevet den utrolige værdi LinkedIn tilfører til dit salgsarbejde, bør du bestemt ikke vente længere!

Læs mere her

 

Master Class

3-dages Master Class i Social Selling

Hovedformålet for din deltagelse er at sikre, at indsatsen på LinkedIn skaber forretningsmuligheder, møder, styrkede relationer og trafik til content berigelse.

Læs mere her

2- dages Master Class i B2B Digital Marketing

Denne 2-dages B2B Master Class er for alle, som kæmper med at trænge igennem på B2B markedet. Her får du styr på både content marketing, e-mail marketing, Social Selling, annoncering, lead generering og sociale medier.

Læs mere her

2-dages Master Class i Sociale Medier

Denne Master Class er for dig, der allerede arbejder med de sociale medier, men ønsker at skabe endnu bedre resultater. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.

Læs mere om her

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk