Uddannelser og kurser

Vi afholder løbende åbne uddannelser og kurser inden for digitalt salg og marketing. Forløbene skal sikre, at deltagerne efterfølgende arbejder professionelt og mere kommercielt med de digitale medier.

Mulighederne er mange, og dit specifikke valg afhænger af niveau og behov. Nedenfor kan du se alle de uddannelsesforløb, som vi løbende tilbyder.

LinkedIn kurser

Arbejd professionelt med Employee Advocacy

Brugen af LinkedIn til rekruttering, employer branding og employee advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? Dagens fokus erde muligheder LinkedIn stiller til rådighed med virksomhedens Company Page og de personlige LinkedIn-profil.

Læs mere her

Arbejd professionelt med LinkedIn

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, og arbejder måske også allerede med Content marketing, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant.

Læs mere her

Annoncering på LinkedIn – begynder

På dette halvdagskursus lærer du at arbejde professionelt og målrettet med din annoncering på LinkedIn. Vi gennemgår step-by-step, hvordan du opsætter en betalt annonce og giver dig konkret viden om, hvordan du får mest muligt ud af din annoncering.

Læs mere her

Annoncering på LinkedIn – udvidet

Har du kastet dig over LinkedIn’s kampagneadministrator, men er i tvivl om du gør det rigtigt, fordi du ikke får det ønskede udbytte? På denne halve dag ser vi på dit arbejde med LinkedIn-annoncerne indtil videre, og hvordan vi kan løfte dine resultater yderligere. 

Læs mere her

Virtuelle kurser og træningsforløb

Vi tilbyder virtuelle træningsforløb og kurser i brugen af LinkedIn, Social Selling, annoncering og Video Selling.

Læs mere her

Brug LinkedIn i salget (Basis)

Ved at bruge LinkedIn og dit netværk som et tids- og kosteffektivt salgsværktøj, kan du gøre kolde emner varme og i sidste ende få nye kunder og forretning ud af det. Hvis du ikke allerede har oplevet den utrolige værdi LinkedIn tilfører til dit salgsarbejde, bør du bestemt ikke vente længere!

Læs mere her

Master Class

3-dages Master Class i Social Selling

Hovedformålet for din deltagelse er at sikre, at indsatsen på LinkedIn skaber forretningsmuligheder, møder, styrkede relationer og trafik til content berigelse.

Læs mere her

2- dages Master Class i B2B Digital Marketing

Denne 2-dages B2B Master Class er for alle, som kæmper med at trænge igennem på B2B markedet. Her får du styr på både content marketing, e-mail marketing, Social Selling, annoncering, lead generering og sociale medier.

Læs mere her

2-dages Master Class i Sociale Medier

Denne Master Class er for dig, der allerede arbejder med de sociale medier, men ønsker at skabe endnu bedre resultater. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.

Læs mere om her

For at se dette videoindhold skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

Undervisere:

Nicolai Hæggelin - Founder

Nicolai har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
Mød Nicolai på

Larisa Stangaciu - Digital Project Manager

Larisa administrerer til dagligt Digital Works’ sociale medier og digitale aktiviteter, og har derfor en dyb viden og forståelse for digitale indsatser i en professionel sammenhæng. Larisa arbejder også som projekt ansvarlig sammen med vores kunder og underleverandører.

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk