Skab en effektiv organisation med Microsoft Teams 2020

Professionel brug af Microsoft Teams står højt på agendaen i mange virksomheder. Men hvordan opnår din organisation det fulde potentiale, så medarbejderne bliver skarpere på samarbejde samt vidensdeling, og dermed opnår en mere effektiv hverdag?

De spørgsmål vil vi gerne give dig svar på, torsdag den 14. maj, til vores  morgenmøde med spændende oplæg og cases, der viser hvilken enorm værdi brugen af Teams kan skabe.

Morgenens program:

  • Kl. 8.15-9:00 Morgenmad og networking i loungen
  • Kl. 9:00 Velkommen /Nicolai Hæggelin
  • Kl. 9:05 Fremtidens træning i organisationer – Hvad er på spil? /Simon Egenfeldt Nielsen
  • Kl. 9:30 Værdiskabelsen i Teams – Sådan bliver din organisation mere effektiv /Thomas Juhl Olesen
  • Kl. 9:55 TBA Virksomhed der allerede bruger Teams fortæller om deres erfaringer. Hvad skal man være opmærksom på, og hvordan udnytter man bedst de mange muligheder for at knytte medarbejderne sammen?
  • Kl. 10:20 Præsentation af kommende Networking Widget – Sådan styrkes forretningen og det personlige brand /Nicolai Hæggelin
  • Kl. 10.45 Tak for i dag.

Om indlægsholderne:

Simon Egenfeldt Nielsen er stifter af prisvindende virksomhed Serious Games Interactive.
Simon er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og har en ph.d. i digital læring og spil fra IT-Universitet København. Derudover er han forfatter til 3 bøger om emnet, og har igennem årene været en vigtig del af teams, der har vundet 20+ priser for forskellige læringsløsninger.

Oplægget beskriver nogle af de afgørende udfordringer som store virksomheder kæmper med i udvikling af træningsløsninger, der er nemme at rulle ud, leverer den tilsigtede effekt, og den rolle spilelementer kan spille heri.

Thomas Juhl Olesen har over 10 års konsulenterfaring indenfor Microsoft UC (Unified Communications). Han har været med til at implementere og udbrede brugen af Microsoft LYNC, Skype for Business og Microsoft Teams i en lang række danske virksomheder gennem årene. Desuden er Thomas certificeret Adoption Specialist fra Microsoft.

Thomas vil give sit bud på nogle enkle tip og guidelines til hvordan din virksomhed kan komme godt i gang med anvendelsen og blive mere effektiv samt hvor han ser nogle af faldgruberne. 

Eksternt indlæg

Nicolai Hæggelin er stifter af Digital Works og forfatter til flere danske og engelske bøger om professionel brug af LinkedIn.

Nicolai præsenterer den kommende Networking Widget til Microsoft Teams. Denne Widget sikrer et kontinuerligt fokus på at styrke og udvikle sit netværk, der både gavner ens eget professionelle brand og skaber forretningsmuligheder.

Praktisk information

Dato: 14. maj 2020

Sted: Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Vigtigt: Denne invitation er personlig.

Parkering: Der er gratis parkering (uden tidsbegrænsning) på Tingskiftevej, Svanemøllevej og Norgesmindevej.
Vigtigt! Parkering kan ikke ske på ordnungs pladser. Her vogter Europark og de er på hele tiden.

Vi forbeholder os muligheden for at afvise en tilmelding, hvis det ikke er sket på baggrund af en personlig invitation fra Digital Works. 

Tilmeld dig morgenmødet her

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk