Lead-generering på B2B markedet

Eksklusivt morgenmøde for direktører

Udfordringen med at sikre tilgangen af nye leads og bearbejdning af disse, står øverst på agendaen, når mange ledergrupper samles. Hvordan sikrer virksomheden, at kvaliteten af leads er optimal og økonomisk velfunderet? Et essentielt spørgsmål som ledelsen løbende skal stille sig selv og resten af organisationen. Den 3. juni får 30 direktører fra B2B virksomheder indsigten i hvordan lead-generering sker professionelt og med fokus på de mest økonomisk attraktive emner.

Formiddagens program:

  • Kl. 7.45 Morgenbuffet & networking
  • Kl. 8.15 Velkommen v/ Nicolai Hæggelin, stifter af Digital Works
  • Kl. 8.20 Big Data. Hvordan anvendes dine egne data til at finde nye kunder, der køber for mere i længere tid? v/ Ivan Jæger Christiansen, direktør hos NN Markedsdata
  • Kl.9 Sådan skabes leads gennem LinkedIn & nyhedsbreve v/ Nicolai Hæggelin
  • Kl. 9.40 Morgenmødet afsluttes v/ Ivan Jæger Christiansen

Indlægsholderne

Nicolai HæggelinNicolai Hæggelin er stifter af Digital Works og har siden 1998 arbejdet professionelt med digitale medier. Tidligere som adm. direktør for AOK.dk, dansk salgs- og marketing direktør for den børsnoterede IP tele-koncern Telio. Nicolai sidder i Nykredits digitale advisory board og er forfatter til både en dansk & engelsk bog om virksomheders professionelle brug af LinkedIn.

IvanIvan Jæger Christiansen er direktør hos analysevirksomheden NN Markedsdata, der blev grundlagt i 1997 af TDC. Tidligere annoncechef hos JP/ Politikens Hus. I dag leder Ivan NN Markedsdata, som vækster betragteligt. En væsentlig årsag til væksten er analysearbejdet for større danske virksomheder, hvor virksomhedernes egne data samt markedsdata anvendes til en mere intelligent markedstilgang.

Praktisk information

Sted: Morgenmødet afholdes på Club Royal, Tuborg Havn Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup. Der er gratis parkering lige ved døren.

Dato: 3. juni 2014

Vigtigt: Invitationen er personlig og kan derfor ikke gives videre til en kollega.

 

Seminaret afholdes i samarbejde med NN Markedsdata

NN Markedsdata

Skriv en Kommentar