Master Class i e-mail marketing

E-mail marketing og nyhedsbreve har en stærk ROI-betragtning i forhold til mange af de øvrige digitale kanaler, og det er derfor essentielt, at der er 100 % styr på de stigende udfordringer såsom lovgivning, indsamling af permissions, måling, leverancesikkerhed og det kontinuerlige arbejde med content.

E-mail marketing og nyhedsbreve er en af de digitale discipliner, som har været længst på markedet, og et stigende antal virksomheder arbejder efterhånden professionelt med netop denne kanal.

Vi udbyder derfor denne Master Class, som er til dig, der allerede arbejder med disciplinen, men som ønsker at blive endnu bedre og skabe succesfulde resultater.

Indhold

 • Permissions – De fleste virksomheder kender udfordringen ved at skabe volumen på permission databasen og markedet udvikler sig i mange og til tider uheldige retninger.
 • Sådan skabes godt indhold – Forudsætningen for et godt nyhedsbrev og en succesfuld DM er kommunikation, relevans og godt indhold. Vi ser på strategien for succesfulde nyhedsbreve og e-mail marketing, som skaber værdi for modtageren og styrker virksomhedens bundlinje.
 • E-mails der flytter salg – Du får nøglen til de effektive salg, som ligger bag de gode udsendelser.
 • Lovgivning – Der bliver uddelt bøder for spam som aldrig før, og de fleste af os kender til reglen om de 100kr pr. e-mail. I indlægget vil advokatfuldmægtig Stiven Larsen fra HjulmandKaptain, grundigt gennemgå de relevante dele af markedsføringslovens § 10 om e-mail markedsføring samt afgjorte sager, så deltagerne bliver klogere på Forbrugerombudsmandens holdning til emnet.
 • Måling – Det nytter ikke noget at have et super avanceret e-mail marketing system, hvis man ikke bruger de muligheder, det giver. Vi ser på hvilke metrics, der skal monitoreres, hvad de betyder, og hvordan vi forbedrer vores resultater signifikant.
 • Integration mellem nyhedsbreve og sociale medier – Mulighederne for integration mellem nyhedsbreve og de sociale medier er fortsat stigende og en ”share-knap” i bunden af nyhedsbrevet er ikke længere nok. Vi ser på mulighederne for deling af indhold på tværs af kanaler, og på, hvordan de sociale medier også kan bruges til permission opsamling og syndikering mellem de forskellige platforme.

Deltagerne fra sidste hold evaluerede Master Class’en til 4,8 ud af 5 mulige point. Seneste NPS: 50

Målgruppen for denne Master Class

Virksomheder der allerede beskæftiger sig med nyhedsbreve og e-mail marketing. Deltagerne vil få en langtidsholdbar uddannelse i det kontinuerlige og professionelle arbejde, der vil skabe værdi for modtagerne og styrke virksomhedens bundlinje både på kort og lang sigt.

Hovedunderviser på denne master class er Nicolai Hæggelin, som siden 1998 har arbejdet professionelt med nyhedsbreve, bl.a. som adm. direktør for AOK.dk, dansk salgs- og marketing direktør for den norske børsnoterede IP telekoncern Telio og nu stifter af Digital Works.

Ønsker du en intern workshop?

Er I flere i virksomheden som ønsker et markant kompetenceløft, tilbyder vi skræddersyet, intern uddannelse. Undervisningsmaterialet tilpasses jeres specifikke situation og behov, således at udbyttet bliver optimalt. Kontakt os og hør nærmere om hvilken løsning der passer bedst til jer.

Praktisk information

Denne Master Class er fordelt på 2 fulde dage, således at deltagerne efter første del, kan gå hjem og forbedre det eksisterende arbejde med nyhedsbrevet. På anden del af Master Class’en evalueres deltagernes arbejde siden sidst, og yderligere tiltag til det succesfulde arbejde præsenteres.

For at sikre deltagerne god mulighed for dialog og uddannelse med udgangspunkt i egne udfordringer undervejs, er der max plads til 10 deltagere.

Pris: DKK 10.995,- ex. moms. (Prisen inkluderer forplejning samt materiale på USB stik). Faktura fremsendes kort efter tilmelding, for at sikre din plads.

Sted: Restaurant Address, Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup.

  Tilmeld dig Master Class i nyhedsbreve

  Dit navn *

  Firma *

  Adresse *

  Postnummer og by *

  CVR nr.

  Titel

  E-mail *

  Evt. kommentar

   

  Kommende kurser:

   [events_list category=”44″ limit=10 ]<li>#_EVENTDATES – <a href=#_EVENTPAGEURL>#_NAME</a></li>[/events_list]

  Nicolai Hæggelin - Founder

  Nicolai har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
  Mød Nicolai på

  Brug for hjælp?

  Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

  +45 7370 8555
  info@digitalworks.dk