Skab øget engagement med personlige videoer

Hvis du er på udkig efter en ny, frisk, personlig og mindeværdig måde at kommunikere med dine modtagere, så er vores 3 timers intense videotræning bestemt noget for dig.

Gennem denne træning vil du lære, hvordan du kan skabe og sende personlige selvindspillede videoer fra din telefon af 30-60 sekunders varighed.

Kom med på den nye bølge, og lav værdiskabende videoer, som skaber resultater både eksternt og eks. internt i din organisation.

Målgruppen for denne træning er dig som sidder i marketing, kommunikation eller salg.

Se et eksempel på en personlig og professionel video her.

Indhold på kurset

  • Hvorfor du bør bruge personlige videoer i din kommunikation
  • Opsæt din egen profil og oprettelse af din første video fra din telefon (demo)
  • Do’s & don’ts når du laver video fra din telefon
  • Hvordan du implementerer en succesfuld video strategi
  • Hvordan du kan motivere dine kollegaer til at benytte personlige og professionelle videoer gennem LinkedIn og e-mail
  • Værdien af Video- og Social networking på LinkedIn.

Dit udbytte ved deltagelse

Efter denne træning vil du være i stand til at sende personlige og professionelle videoer af dig selv til eks. kunder eller internt i din organisation via LinkedIn eller e-mail.

Du lærer også, hvordan du kan motivere dine kollegaer til, hvordan de kan benytte sig af video og Social Networking på LinkedIn.

Om kurset

Forløbet er en stærk kombination af undervisning, øvelser og cases. Undervisningen vil give dig en bedre forståelse for, hvordan du kan udnytte det fulde potentiale med video.

Du vil selv kunne prøve at optage din egen personlige video (demo), som vil give dig en bedre følelse af arbejdet med selvindspillede videoer. Du vil modtage feedback på baggrund af dagens øvelser, så du står stærkere, når du selv skal i gang med video arbejdet.

Omstændighederne ved denne træning

På grund af de nuværende omstændigheder med Covid-19 pandemien og de deraf følgende restriktioner, vil der være masser af plads, og håndsprit i kursuslokalet. Dette er med til at sikre, at træningen er i overensstemmelse med de restriktioner og forhold der er udstedt af Sundhedsstyrelsen. 

Hvis restriktionerne og forbeholdene ændres inden afholdelse, vil træningen foregå gennem to sessioner af 90 minutters varighed gennem Microsoft Teams.

Praktisk information

Tid: 13.00 – 16.00

Sted: Tuborgvej 5, 2900 Hellerup

Pris: 3400 kr. ex moms. Prisen inkluderer forplejning og undervisningsmateriale. Faktura fremsendes kort tid efter tilmelding, for at sikre din plads.

Sprog: Træningen afholdes på engelsk, men der vil naturligvis være mulighed for dialog på dansk

Hør mere og reserver din plads

Undervisere:

Nicolai Hæggelin - Founder

Nicolai har mere end 20 års digital erfaring med online medier, og ser frem til at guide din virksomhed mod bedre resultater.
Mød Nicolai på

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk