Kapitel fra bogen B2B Social Selling Execution

Du har mulighed for at hente et kapitlet fra bogen ‘B2B Social Selling Execution’,  der er skrevet til de mange ledere, som ønsker at implementere Social Selling i organisationen.

Kapitlet ‘How to execute Social Selling’ giver læseren en praktisk tilgang til arbejdet med Social Selling, og klæder lederen på til at foretage en succesfuld eksekvering af fremtidens B2B salg på LinkedIn.

Bogen er skrevet af Nicolai Hæggelin, der er Founder & CEO af Digital Works. Nicolai har gennem de sidste 7 år trænet mere end 10.000 personer i professionel brug af LinkedIn. Nogle af kunderne, som Nicolai arbejder med ift. Social Selling, er Microsoft, Implement Consulting Group og Danske Bank.

Ønsker du at købe bogen, så kan du gøre det på Amazon eller som Kindle eBook.

Få et kapitel af bogen

Ved at hente det gratis kapitel, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev med nyheder og artikler om det professionelle arbejde med digitale medier samt tilbud om kompetenceudvikling.

Læs mere om vores persondata politik her.

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk

 

Intern træning

Er din virksomhed klar til at få et markant kompetenceløft på LinkedIn? LinkedIn er sælgerens mulighed for at møde både potentielle og eksisterende kunder i øjenhøjde med faglig berigelse, og det kan du blive klogere på her.
Læs mere her