Kapitel fra bogen B2B Social Selling Execution

Du har mulighed for at hente et kapitlet fra bogen B2B Social Selling Execution,  der er skrevet til de mange ledere, som ønsker at implementere Social Selling i organisationen.

Kapitlet ‘How to execute Social Selling’ giver læseren en praktisk tilgang til arbejdet med Social Selling, og klæder lederen på til at foretage en succesfuld eksekvering af fremtidens B2B salg på LinkedIn.

Bogen er skrevet af Nicolai Hæggelin, der er Founder & CEO af Digital Works. Nicolai har gennem de sidste 10 år trænet mere end 12.000 personer i professionel brug af LinkedIn, og har stor erfaring med virksomheder inden for IT tjenester, forsikring & bank, energi & ressourcer samt Life Sciences. 

Ønsker du at købe bogen B2B, så kan du gøre det her

Få et kapitel af bogen B2B Social Selling Execution

Ved at hente det gratis kapitel, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev med nyheder og artikler om det professionelle arbejde med digitale medier samt tilbud om kompetenceudvikling.

Læs mere om vores persondata politik her

For at se denne tilmeldingsformular skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

  [wbcr_php_snippet id=”53555″]
  For at se dette videoindhold skal du acceptere Alle cookies. Det gør du her.

  Brug for hjælp?

  Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

  +45 7370 8555
  info@digitalworks.dk

   

  Intern træning

  Er din virksomhed klar til at få et markant kompetenceløft på LinkedIn? LinkedIn er sælgerens mulighed for at møde både potentielle og eksisterende kunder i øjenhøjde med faglig berigelse, og det kan du blive klogere på her.
  Læs mere her