Video Selling er en ny metode til at tiltrække folks opmærksomhed på, som ellers kan være svær at fange.

Hvad er Video Selling?

Video Selling er en ny metode til at tiltrække kunders opmærksomhed på, som ellers kan være svær at opfange, på en frisk, nytænkende og professionel måde. Metoden er et alternativ til skriftlig kommunikation, hvor muligheden for at sætte et ansigt på den person, som du kommunikerer med bevares. Video Selling kategoriseres som en-til-en kommunikation – dialogen foregår bare ikke live. Ved brug af egen smartphone, computer eller anden enhed, optages personlige videoer til både potentielle og nuværende kunder. I videoerne tales der direkte til den enkelte person, hvor den enkeltes behov bliver adresseret. Når optagelsen er færdig sendes videoen til modtageren, som nemt og hurtigt kan åbne og se den fx gennem en LinkedIn besked.

Eksempel på en personlig video thumbnail:

Fordelene ved Video Selling

Ved at kommunikere gennem video, og dermed undgå live chat, bliver hver persons individuelle kalender mindre betydelig, hvormed kommunikationen bliver mere fleksibel for begge parter. For det andet kan det være hurtigere at optage en video end at skrive en e-mail eller anden form for besked, når først man er blevet bekendt med formatet. Derudover undgår man med video, uheldige eller pinlige slåfejl og grammatiske fejltagelser. Du fremstår på den måde mere professionel. For det tredje bevares autenciteten, da det stadig er en-til-en kommunikationen.

Video Selling kan eks. bruges til:

  • Opfølgning på et møde
  • Et fremsendt oplæg
  • Mødebooking
  • Opfølgning på en dialog som er strandet til
  • En julehilsen.

Hvad gør Video Selling effektivt?

Video Selling er effektivt, fordi mennesker handler med mennesker, ikke enheder. Det handler om hvordan du, i samarbejde med dit team, kan skabe synlighed, berigelse og effektfulde video beskeder. I forbindelse med at skabe gensidig tillid og opbygge stærke relationer, er det derudover ekstremt vigtigt at kunne aflæse ansigtsudtryk og kropssprog.

Vi har meget positiv erfaring efter at have trænet mange kunder i Video Selling, hvor resultaterne har overgået al forventning. Vi har blandt andet oplevet, at en svarprocent nåede hele 70%, hvilket er signifikant. Har du erfaringer med Video Selling?

1 Svar
  1. Interessant og værdifuldt værktøj! Video selling er som en telefonbesked … bare med ansigt på. “Bare” er blot den afgørende forskel. Go’ kombi af teknologi og mennesker.
    Tak for artiklen!

Skriv en Kommentar

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk

 

Træning i Video Selling

Skal din virksomhed have succes med Video Selling? Vi kan hjælpe dig.
Læs mere