Fredag den 30. september åbnede Google deres første fysiske butik, men hvor og hvorfor?

Bliv klogere her.

I fredags (30. september) havde jeg fornøjelsen af at besøge verdens første fysiske Google butik i London, kaldet Chromezone. Butikken ligger på Tottenham Court Road i Londons centrum og er en del af PC Worlds lokaler.

Det første de fleste sikkert tænker er nok, ”men var der ikke meget kø”? Nej overhovedet ikke. De går stille med dørene til at starte med, og Google har også selv udtalt, at det på teststadiet at de nu åbner en fysisk butik.

Chromezone

Men hvorfor og hvad kan man så købe?

Baggrunden for åbningen er, at analyser viser at salget af laptops sker på baggrund af et besøg i en fysisk butik. I Chromezone sælges – surprise – Chromebooks. Den potentielle køber vil have mulighed for at prøve produktet og stille spørgsmål til ekspedienten, som naturligvis er Chromebook ekspert.

Chromebook er fortsat et produkt som folk måske har svært ved at forstå, idet det ikke indeholder software og kun Google’s styresystem. Chromebook lever og ånder på nettet.

Men måske et besøg i Chromezone kan ændre det forhold, når man har siddet med produktet i hånden og lavet sin egen lille ”produkttest”.

Inden butikken åbnede, har salget af Chromebooks udelukkende sket gennem Amazon og PC World.

Selvom det fortsat kun er på teststadiet, har Google allerede planlagt endnu en åbning af endnu en butik d. 7. oktober i Essex.

Indtil videre er det planen at butikken på Tottenham Court Road holder åbent resten af året, og derefter vurderes erfaringerne, har Google har udtalt.

Skal du lige have genopfrisket hvad Chromebook er for en størrelse, kan du blive klogere i videoen herunder:

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld