Applikationstilladelser FacebookKan du kende denne pop-up boks?

Du har med sikkerhed set den, når du giver diverse applikationer adgang til dine oplysninger på Facebook, og måske er det på tide, at få ryddet op og sorteret i hvilke tilladelser du har givet til de forskellige applikationer.

 Af Louise Sara Gregersen

Her har du en step-by-step guide:

Med denne guide kan du nemt få et overblik over de applikationer du gennem tiden har givet tilladelse til at bruge dine oplysninger. Du kan vælge at ændre i tilladelserne eller helt slette applikationen fra din profil.

  1. Log in på din Facebook-profil
  2. Øverst i højre hjørne klikker du på drop-down menuen og vælger ”kontoindstillinger”
  3. I venstre side finder du en menu, og der vælger du ”applikationer”
  4. Her har du en oversigt over alle dine applikationer
  5. Slet en applikation ved at trykke på det lille kryds i højre side
  6. Rediger hvad du har givet de enkelte applikationer tilladelse til ved at vælge ”rediger”
Berig dit netværk - del artiklen
Del & udskriv side


Kommentar