Topartikler fra 1. halvår 2014

D. af Sissel Anker Nielsen .

Som opsamling på det første halvår af 2014, har vi samlet vores mest populære artikler og lavet en top 10 liste til dig, så du er sikker på ikke at misse noget med relevans og værdi for netop dit interesseområde.

Læs mere

LinkedIn spiller en hovedrolle på dine møder

D. af Nicolai Hæggelin .

I dag er kravene til de professionelle møder på B2B markedet under kraftig udvikling. Tiden som både potentielle og eksisterende kunder har, er yderst begrænset. Jeg beregner at mine møder skal holdes på 45 minutter (ofte er der afsat 60 minutter) men inden kaffe og høflighedsfraserne er klaret, er tiden knap.

Læs mere

Værdien af berigelse

D. af Nicolai Hæggelin .

Beriger din virksomhed? Det spørgsmål bør alle firmaer og deres medarbejdere løbende stille sig selv. Hvis berigelse ikke indgår i kommunikationsstrategien, bliver det svært at få succes med sociale medier og nyhedsbreve både på kort og lang sigt.

Læs mere

Resultater fra vores tilfredshedsundersøgelse

D. af Line Nymand Hansen .

Sidst i 2012 udsendte vi en survey for at finde ud af, hvor tilfredse I egentlig er med vores indsats. Vi stillede en række spørgsmål, lige fra berigelsen i vores kommunikation på de forskellige digitale kanaler vi benytter til hvilke emner, I mener, vi burde fokusere mere på. Vi har nu set på alle besvarelserne… Read more »

Læs mere

Det bedste fra Q3

D. af Eva Kold .

Meget er der sket i løbet af årets tredje kvartal, både inden for sociale medier, e-mail marketing og ikke mindst hos os selv! Vi har her samlet en række af de seneste 3 måneders mest populære artikler, så du sikrer du ikke er gået glip af noget.

Læs mere

Danmarks første bog om LinkedIn

D. af Charlotte Steentoft .

Pressemeddelelse Til september udgives bogen ’Arbejd professionelt med LinkedIn – Uden det koster penge’, der bliver Danmarks første bog om LinkedIn til virksomheder. Bogen fokuserer på, hvordan virksomheder arbejder professionelt med company pages, grupper og den personlige profil.

Læs mere

Resultat af vores survey

D. af Charlotte Steentoft .

Som du måske ved, har vi for nylig gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt vores nyhedsbrevsmodtagere. Først vil vi gerne sige mange tak til de ca. 200 personer som har valgt at bruge 2-3 minutter på at udfylde skemaet, således at vi kan blive endnu bedre. Vi laver her en kort opsummering af jeres besvarelser på nogen… Read more »

Læs mere