Kategori

Mobil & apps
14
dec

Hvad satser LinkedIn måske på i 2023?

I denne artikel vil vi dykke ned i, hvilke trends vi kan forvente at se mere til på LinkedIn i 2023. Det er selvfølgelig svært at forudsige, hvad fremtiden bringer, men med afsæt i vores mange års arbejde med platformen, lyder vores bud således:
Læs Mere
02
dec

Hvad er en LinkedIn Cover Story?

Cover Stories er tilgængelige fra personlige LinkedIn profiler, hvor det er muligt at tilføje en video på 30 sek., hvor man introducerer sig selv. I denne artikel præsenterer vi kort den nye feature. Hvad er en Cover Story? Fra din personlige profil kan du tilføje en Cover Story, som er en video på maks 30 sek. Formålet med videoen er,...
Læs Mere
01
aug

Instagram fjerner likes

Instagram er en virksomhed i konstant udvikling og tester hele tiden nye ting af for at optimere deres applikation og optimere brugernes oplevelse. Dog er alle ikke lige tilfredse med Instagrams mange tiltag. Det seneste tiltag har skabt ramaskrig på internettet.
Læs Mere
16
okt

LinkedIn tester Snapchats geofiltre

LinkedIn har for nyligt introduceret en ny video-funktion, der gør det muligt for LinkedIns brugere at tilføje lokationsbaserede filtre til videoer – også kaldet geofiltre. Og ja, denne funktion lader til at være hugget fra Snapchat. I denne artikel kan du læse mere om den nye video-funktion og de spændende nye geofiltre på LinkedIn.
Læs Mere
10
okt

Twitter fordobler antallet af tegn til 280

Hvis du også er en af dem, der finder det er en smule svært at få dit tweet kogt ned til 140 tegn, så er der her gode nyheder! Twitter vil nemlig lade en tilfældig mængde brugere afprøve tweets på hele 280 tegn, hvilket er en fordobling. Vi kender det alle – problemet med at få vores twitter tekst bragt ned...
Læs Mere
24
apr

Sådan bruger du Facebook Stories

Facebook har taget endnu et skridt i kampen mod sin konkurrent, Snapchat. Facebook har nemlig udrullet sit nye initiativ, Facebook Stories, til sine brugere. Facebook Stories er et alternativ til Snapchat og fungerer stort set på samme måde: Brugerskabte billeder og videoer, som kan ses af modtageren i et tidsrum på 24 timer. Artiklen er opdateret 14. april 2020.
Læs Mere
30
jan

8 facts: Medieudviklingen i Danmark 2016

DR’s Medieforskning har for nyligt udgivet deres årlige rapport omkring medieudviklingen i Danmark i det forgangne år – spændende læsning for os, der arbejder med det digitale. Vi har samlet nogle af de væsentlige pointer for dig, der arbejder med de digitale medier.
Læs Mere
13
maj

Sneak peek: Den nye Instagram Brand-profil

I sidste uge kom det ud, at Instagram lancerer en Instagram brand profil. Vi giver dig et indblik i, hvilke nye features du kan forvente, at Instagram folder ud.
Læs Mere
15
mar

Kom godt i gang med din mobile marketingstrategi

Har du helt styr på mobilen som led i din markedsføring? Og er din mobile strategi allerede fastlagt? Ellers er det måske på tide, at du og din virksomhed gør jer overvejelser om, hvordan mobilen bedst implementeres hos jer.
Læs Mere
02
feb

5 tips til at forbedre din Instagram marketingstrategi

Den mobile trend inden for marketing er kommet for at blive, og et af de sociale medier, der er spået til at få et stort fokus i det kommende år, er Instagram. Instagram er nemlig meget mere end bare et sjovt fotobaseret socialt netværk. Så har du fået gjort plads til Instagram i din marketingstrategi?  Med den rette strategi kan...
Læs Mere
1 2 3 4 5

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld