LinkedIn har for nyligt introduceret en ny video-funktion, der gør det muligt for LinkedIns brugere at tilføje lokationsbaserede filtre til videoer – også kaldet geofiltre. Og ja, denne funktion lader til at være hugget fra Snapchat. I denne artikel kan du læse mere om den nye video-funktion og de spændende nye geofiltre på LinkedIn.

LinkedIn’s nye video-funktion minder utrolig meget om andre lokationsbaserede filtre, ligesom dem på Snapchat og Instagram. Med de nye geofiltre vil du være i stand til at tilføje illustrationer til videoer, som du opretter og deler i din LinkedIn-app, afhængig af din lokation.

På nuværende tidspunkt er det kun på bestemte konferencer og til bestemte arrangementer, at geofiltrene kan benyttes. LinkedIn har nemlig internt designet filtrene og kontrollerer for øjeblikket, hvilke begivenheder geofiltrene kan benyttes.

Som du kan se nedenfor, er selve layoutet af illustrationerne designet til at ligne konference badges med navnet på eventet og brugerens profilbillede i højre hjørne. Derudover kan geofiltrene også indikerer, hvorvidt den person, der deler videoen, er en speaker ved konferencen.

 

 

Filteret, som vist på billederne, er for nyligt blevet brugt til The Grace Hopper Celebration 2017. Hvis du søger på #ghc17 på LinkedIn, kan du se flere eksempler på videoer, hvor filteret er blevet brugt.

Skal få folk til at udtrykke deres passion

Ifølge LinkedIn’s produktleder for video, Peter Roybal, skal de nye geofiltre få brugere til at dele ud af deres førstehåndsindtryk på konferencer og arrangementer. Desuden påpeger han, at brugere igennem den nye video-funktion, får muligheden for at fremvise autenticiteten af deres arbejde, og derved vise deres LinkedIn-netværk, hvad de egentlig laver – det er en måde for brugerne at formidle deres passion på, forklarer Peter Roybal.

Derudover påpeger Peter Roybal, at videoer deles op til 20 gange så meget end enhver anden form for indhold på LinkedIn.

Hvor længe eksperimentet varer er endnu uvist. Dog udelukker Roybal ikke muligheden for, at LinkedIn på sigt vil give sine brugere mere kontrol over deres geofiltre, ligesom Snapschat har.

I denne artikel kan du læse om 6 andre nye LinkedIn-funktioner

Hvad synes du om LinkedIns nye video-funktion?

Del gerne din holdning til LinkedIn’s nye geofiltre med os i kommentarfeltet herunder.

 

Denne artikel er skrevet med inspiration herfra.

Skriv en Kommentar

 

Master Class i sociale medier

Vores Master Class i sociale medier er særligt udviklet til virksomheden, der allerede arbejder med sociale medier, men mangler en dybere viden på området. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.
Læs mere her