6 nye LinkedIn-funktioner, du kan se frem til

LinkedIn har endnu engang noget i ærmet, og der er igen ændringer og tilføjelser på vej. Formålet er at gøre platformen mere bruger- og forretningsvenlig. I denne artikel kan du læse om de 6 mest banebrydende funktioner, som enten er live allerede nu, eller bliver rullet ud i den nærmeste fremtid – og ikke mindst, hvordan de kan være behjælpelige.

1: Flere billeder i et opslag

Du har nu mulighed for at tilføje mere end blot et enkelt billede til dine opslag på LinkedIn. Funktionen har været efterspurgt længe, da det har været svært at indfange en virksomheds kultur eller et events stemning i blot ét billede. Denne nye funktioner giver dig altså mulighed for at give jeres følgere et endnu bedre indblik i jeres virksomhed og medarbejdernes dagligdag.

2: Optag video direkte med LinkedIns app

Snart vil du have mulighed for at optage video direkte med LinkedIn-appen og derefter oploade videoen til platformen. Fremover kan du altså nemt og hurtigt dele video-content og sikre berigelsen af dit netværk.

I denne artikel deler vi vores bedste tips til at producere video-content på budget.

3: Del artikler på andre platforme

Før i tiden, hvis du ønskede at dele en LinkedIn-artikel i andre digitale, sociale netværker, var læseren nødsaget til at logge ind på sin LinkedIn-profil for at tilgå og læse indholdet. Om LinkedIn har vurderet, at website-trafik er vigtigere end eksklusivitet, kan vi ikke svare på, men ændringen er særligt en fordel for dig, der har ambitioner om at blive thought leader en dag.

I denne artikel kan du lære mere om, hvordan man bliver thought leader med LinkedIn-artikler.

Få flere tips til at få din LinkedIn-artikel til at sprede sig her.

4: Gem kladder

LinkedIns publiceringsplatform er det ideelle sted at skrive og republicere indhold – og nu er det tilmed muligt for andre at tilgå dine artikler samt at rette dem til, inden du trykker “Udgiv”. Hvis du fx skriver artikler på vegne af jeres Company Page, bliver det fremover langt nemmere for virksomhedens content team at rette og redigere i en artikel.

5: Slå kommentarer fra

Fremover vil forfatteren af LinkedIn-artiklen få langt mere kontrol over, hvem der kan kommentere på den pågældende artikel. Det er nu muligt at slå kommentarer fra på din artikel, så du kan undgå spam og andre forstyrrelser fra dit netværk på din artikel.

6: Tilpas dine notifikationer

Ligesom på Facebook giver LinkedIn dig nu mulighed for at tilpasse dine notifikationer. Dette betyder, at du nu kan mute notifikationer, unfollow forbindelser samt slå visse typer af notifikationer fra. Dine forbindelser vil ikke få besked om, at du ikke længere følger deres indhold, og I vil forblive forbundene. Alle disse tilpasninger kan altid ændres tilbage til udgangspunktet.

Kender du alle LinkedIns mange brugbare funktioner? Hvis ikke, så læs med her.

Hvad synes du om LinkedIns nye funktioner?

Vi hører gerne din holdning i kommentarfeltet herunder.

 

Artiklen er skrevet med inspiration herfra.

3 Svar

Skriv en Kommentar

 

Brug LinkedIn i salget

Ved at bruge LinkedIn og dit netværk som et tids- og kosteffektivt salgsværktøj, kan du gøre kolde emner varme og i sidste ende få nye kunder og forretning ud af det.
Læs mere om forløbet