Brugen af videoindhold på B2B-markedet

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der er en hurtigt voksende efterspørgsel på video på B2B-markedet. Dette skyldes, at video ofte genererer langt højere engagement og visninger end andre typer indhold. Derudover er video et fantastisk “middel” til at drive mere trafik til din hjemmeside.

Det er derfor ikke underligt, at der ses en stigning i budgetterne for videoproduktion blandt mange virksomheder. Vi anbefaler, at virksomheder prioriterer video i deres samlede marketingindsats. Dette kan drive mere engagement, kendskab og i sidste ende konverteringer til forretningen.

Vidste du …

  • at 73% af B2B-virksomheder har oplevet en positiv effekt på deres ROI grundet video (Tubular insights survey)
  • at der siden 2017 omsættes flere penge i online videoannoncer end i TV-annoncer
  • at virksomheder, der har kvalitetsvideoer på deres landingssider, har større chance for at konvertere en kunde.

Kom tættere på dine kunder med video

Mange beslutningstagere bruger i dag videoindhold til at undersøge en virksomhed, inden de tager kontakt. Video er derfor en god vej til at komme tættere på dine kunder og opbygge tillid. Lav eksempelvis en “behind the scenes”-video, hvor dine følgere kan få et unikt og autentisk indblik i din organisation og få kendskab til medarbejderne og den service, I leverer. 

Du kan ligeledes skabe et tættere bånd til dine kunder ved at producere videoindhold, der appellerer til deres følelse. Er din virksomhed involveret i velgørenhed, eller samarbejder I med en non-profit organisation? I dette tilfælde vil det være oplagt at producere videoindhold, der stiller skarpt på de mere bløde værdier og således etablerer en mere emotionel forbindelse med jeres følgere. 

Præsentér dit produkt eller service

Brug videoformatet til at præsentere dit produkter eller services, samt hvordan det kan løse problemer, som dine kunder står overfor. Du kan ligeledes inkorporere problemløsning i dit videoindhold gennem uddannelse, forklaringer og how-to videoer.

Og hvem kan evt. præsentere jeres service bedre end jer selv? Svaret er: En glad kunde. Ved at indsamle testimonials fra dine kunder, vil du fremstå mere troværdig og autentisk. Dine potentielle kunder vil kunne identificere sig med en anden kunde, hvilket er med til at øge tilliden til din virksomhed.

Dit videoindhold skal være velovervejet

Inden du kaster dig ud i at producere videoer, bør du overveje en ting eller to. Først og fremmest bør du sikre dig, at dine videoer er brugbare og relevante for dine kunder samt af god kvalitet. Lav en plan inden du griber kameraet eller telefonen. Hvad er formålet med din video, og hvad vil du sige?

Derudover er det en god idé at overveje, hvor videoen skal publiceres. Overvej om dine videoer fra sociale medier kan genbruges på dine landingssider. Det gør vi hos Digital Works.  Du kan ligeledes genbruge dine testimonial videoer og sende dem til potentielle kunder som en del af et tilbud.

Kilde: Gigantic.

Skriv en Kommentar

 

Træning i Video Selling

Skal din virksomhed have succes med Video Selling? Vi kan hjælpe dig.
Læs mere her