10 gode råd til HR-arbejdet på LinkedIn

D. af Lærke Cichosz .

10-gode-raad-her-linkedin

LinkedIn sikrer stærke muligheder for det professionelle arbejde med HR, rekruttering og employer branding. Dog ved ikke alle, hvordan de skal gribe arbejdet med HR an. Vi har derfor samlet 10 gode råd til dig, der arbejder med HR på LinkedIn.

Læs mere

5 (LinkedIn) rekrutteringstrends for 2017

D. af Lærke Cichosz .

5 rekrutteringstrends 2017 linkedin

Hvad byder 2017 på ift. rekrutteringsarbejdet? Vi kommer til at se mange af de samme tendenser, som hidtil har domineret HR og employer branding landskabet – men i 2017 bør der sættes endnu mere strategisk ind på visse indsatsområder. Vi har samlet 5 rekrutteringstrends for dette år på baggrund af en række af Forbes’ forudsigelser.

Læs mere

Infographic: LinkedIn rekrutterings stats 2017

D. af Lærke Cichosz .

HR-stats-linkedin-2017

Arbejder du med HR og rekruttering? Så er du sikkert nysgerrig på at høre, hvad der rører sig inden for feltet for det kommende år. LinkedIn har samlet en række interessante statistikker omkring rekrutteringsindsatsen for 2017. Undersøgelsen er lavet på baggrund af 4.000 HR folk på globalt plan.

Læs mere

Professionel brug af Snapchat på B2B

D. af Kristina Thomsen .

Proffesionelt brug af Snapchat på B2B

Snapchat er blevet populært at bruge i markedsføringen af B2C-virksomheder. Men kan Snapchat også bruges professionelt af virksomheder på B2B-markedet? Det korte svar er ja – selvfølgelig kan det det. Vi giver dig her 4 gode måder, hvorpå du kan bruge Snapchat i din egen B2B-markedsføring.

Læs mere

De bedste artikler fra 2016

D. af Lærke Cichosz .

digital-works-bedste-artikler-for-2016

Året synger så småt på sidste vers, og mange begynder at forberede sig på det nye år. Derfor ser vi vores snit til at hjælpe dig på vej med guldkorn på det digitale område. Vi har nemlig samlet vores mest populære artikler fra året, der gik, med konkrete værktøjer, guides samt god inspiration, som kan… Read more »

Læs mere

4 grunde til at bruge sociale medier i HR arbejdet

D. af Julie Arnoldi .

peopleperson-the-changing-face-of-hr-750x400

De sociale medier er blevet en værdifuld del af rekrutteringsarbejdet for mange virksomheder, både i skabelsen af relationer og til at lokalisere de helt rigtige kandidater for netop din virksomhed. Vi giver dig her 4 grunde til at yde en aktiv HR-indsats på de sociale medier.

Læs mere

Optimér HR-indsatsen på LinkedIn – fokus på content

D. af Lærke Cichosz .

Optimér HR-indsatsen på LinkedIn med fokus på content

Det er ikke kun i forbindelse med marketing-arbejdet, at content er yderst vigtigt. Arbejder du med HR og rekruttering på LinkedIn, vil content ligeledes fylde en del for at sikre tiltrækkelse af de rette kandidater. I artiklen sætter vi fokus på, hvordan du optimerer HR-indsatsen på LinkedIn vha. det rette content.

Læs mere

HR-chefens guide til LinkedIn

D. af Charlotte Steentoft .

Rekruttering-trends-2016-LinkedIn

Flere og flere anvender nu LinkedIn til både rekruttering og employer branding, men det kan være en jungle at finde rundt i mulighederne – både de gratis og de betalte fornøjelser. I artiklen her, får du overblikket over hvilke muligheder, der ligger i LinkedIn ift. HR-arbejdet.

Læs mere

5 tips til den gode social media policy

D. af Charlotte Steentoft .

policy2

Vi møder fortsat mange virksomheder, som enten har behov for at opdatere deres eksisterende policy, eller som overvejer om en nedskrevet politik på området er den rette vej for dem. I artiklen her gennemgår vi en række af de overvejelser og behov, vi ofte støder på, samt lister gode indholdselementer til politikken.

Læs mere