Category

SEO & SEM
28
mar

SEO-tips til din LinkedIn profil

Når du udfylder din LinkedIn-profil, tænker du så på, at andre brugere nemt skal kunne finde dig? Hvis ikke – så burde du. Vi giver dig konkrete tips til, hvordan du søgeoptimerer din personlige LinkedIn-profil, så eksisterende kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere nemmere kan finde dig på LinkedIn.
Læs Mere
09
jan

Den hurtige guide til brug af Google Analytics data

Sidder du ligesom os med kommunikation, salg og marketing, så har du sikkert også fået tudet ørerne fulde om, hvor vigtigt det er at måle. For måling skal både være med til at legitimere brugte ressourcer, forbedre indsatsen osv. osv. I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de væsentlige muligheder, Google Analytics skaber.
Læs Mere
04
okt

Tjekliste til SEO for website ejere

Sidder du fast i den gamle SEO rutine? Ved du, hvad der sker inden for SEO i 2016? Der vil altid være brug for ny og opdateret information, hvis du vil være med på SEO bølgen. Du får derfor en SEO tjekliste anno 2016.
Læs Mere
17
maj

5 Tips: Brug sociale medier til SEO

De fleste af os ved det allerede godt; sociale medier og SEO er tæt forbundet. Men er du også klar over, hvor stor effekt arbejdet med sociale medier kan have på din virksomheds ranking i søgemaskinerne? Du får her 5 tips til, hvordan du kan optimere på SEO-indsatsen. 
Læs Mere
26
jan

Sociale Signaler for SEO, og hvorfor de er vigtige

I dag er det hovedsageligt de sociale signaler, der er fundamentet for den internet-struktur, som vi kender i dag. De sociale signaler ser vi alle vegne, og ikke overraskende har den enorme indflydelse af sociale medier påvirket vores måde at browse på og muligheden for at dele digitalt indhold. Men hvad betyder sociale signaler – og hvad er det egentlig?
Læs Mere
22
dec

De 10 populæreste artikler fra 2015

Vi skriver snart 2016 i kalenderen, men inden vi begiver os ud på det nye års eventyr, kaster vi et blik på året der gik. 2015 bød på mange spændende digitale foretagender, som vi har fulgt på tæt hold. Gik du glip af vores artikler? Så får du her et overblik over de 10 mest populære.
Læs Mere
13
okt

Infographic – Google algorithm updates

Har du også svært ved at holde styr på de forskellige opdateringer fra Google? Så kan denne infographic fra Oncrawl helt sikkert give dig et bedre overblik. 
Læs Mere
28
jul

Laver du nogle af disse typiske SEO fejl?

Læs med her og find ud af om du begår nogle af disse typiske fejl i arbejdet med SEO og website rankings.  
Læs Mere
21
maj

Bruger din virksomhed Google+ Collections?

I starten af maj måned kom Google+ med den nye feature ‘Collections’ – eller ‘Samlinger’ på dansk. Hvad kan den, og hvordan kan den bruges af virksomheden? Vi gennemgår kort denne nye mulighed i artiklen her.
Læs Mere
19
maj

Er dit website mobiloptimeret?

Som du nok allerede har hørt, trådte Googles nye algoritme-ændring i kraft den 21. april i år, hvilket betyder nedprioriteringer i søgeresultaterne for de websites, der ikke er mobiloptimeret. Men hvad betyder det egentlig for dig? 
Læs Mere
1 2 3 5