Kategori

Viral marketing
01
jan

9 steps til succes med employee advocacy

Har employee advocacy ikke været en del af organisationens tanker i endnu, så kunne 2019 måske være året, hvor det sker? I denne artikel har vi samlet 9 gode råd til, hvordan du sikrer en succesfuld opstart af jeres employee advocacy program.  Det er med god grund, at employee advocacy er det helt store buzzword. Ved at aktivere medarbejderne, kan du...
Læs Mere
23
okt

Influencer marketing – det skal du overveje

Influencers fylder på de sociale medier og kan være en effektiv måde at markedsføre et produkt eller en virksomhed. Man må dog gøre op med sig selv, hvorvidt ens brand er godt eller dårligt tjent med en influnencer. Læs med for at finde ud af hvorfor.
Læs Mere
27
feb

Vellykket videomarkedsføring på FB

Markedsføring via videocontent på Facebook er det nye sort. Vi giver dig derfor i denne artikel 6 konkrete råd til, hvordan du kan udnytte Facebooks mange videofunktioner og opnå succes med videomarkedsføring på Facebook. Med den rette indsats og de rigtige værktøjer kan Facebook-videoer blive en afgørende del af din marketingindsats.
Læs Mere
21
feb

Undgå druknedøden på de sociale medier

De sociale medier er fyldt med organisationer, virksomheder og individer, der alle ihærdigt forsøger at nå igennem til brugerne med et budskab. For brugeren kan disse mange indtryk opfattes som støj, man må sortere i. Det betyder, at der skal ro til, hvis du og din virksomhed vil holde jer oven vande på de sociale medier.  I denne artikel giver...
Læs Mere
30
jan

5 steps til en vellykket LinkedIn-artikel

At udgive artikler på LinkedIn er den perfekte mulighed for at styrke dit brand og din profil – men at skrive en artikel, der skal udgives blandt professionelle, kan for mange både virke intimiderende og vække præstationsangst. Vi guider dig i denne artikel til, hvordan du skriver en vellykket LinkedIn-artikel, som selv en journalist vil lade sig imponere af.
Læs Mere
04
okt

Tjekliste til SEO for website ejere

Sidder du fast i den gamle SEO rutine? Ved du, hvad der sker inden for SEO i 2016? Der vil altid være brug for ny og opdateret information, hvis du vil være med på SEO bølgen. Du får derfor en SEO tjekliste anno 2016.
Læs Mere
15
dec

2015 ifølge Facebook, Twitter og YouTube

Så skriver vi snart 2016, og traditionen tro ser vi tilbage på året der er gået på de sociale medier Facebook, Twitter og YouTube.
Læs Mere
24
nov

5 grunde til, at Instagram får betydning i 2016

Instagram kan blive den største mulighed inden for social media marketing i 2016 – Hvorfor? Du får her 5 grunde til, hvorfor Instagram står til at blive markedets vinder inden for social media marketing i 2016.
Læs Mere
09
nov

6 tips til spredning af indhold

Spredning er, som vi plejer at sige, det halve arbejde. Det er desværre sjældent at ens indhold bliver spredt af sig selv, og endnu mere sjældent at det spredes til nøjagtigt den målgruppe vi ønsker os. Vi har derfor her samlet 6 konkrete tips til spredning af indhold på de sociale medier. Kend din målgruppe En vigtig tanke i processen...
Læs Mere
05
sep

Top 5 viral liste – August 2014

Så er vi klar med endnu en ny liste med augusts måneds bedste viral-videoer leveret af Be On. Denne måned rummer listen både solcreme, Jude Law og Ice Bucket Challenge. God fornøjelse!
Læs Mere
1 2 3 5