Day

februar 27, 2017
27
feb

Infographic: Vigtigheden af Social Selling

Som stor fortaler for Social Selling, kan vi ikke understrege vigtigheden af denne salgstilgang nok. Ikke alene oplever vi stigende efterspørgsel fra store som små virksomheder – vi oplever også effektive resultater, når der arbejdes systematisk med Social Selling. Denne infographic, udarbejdet af Hubspot, giver overblik over vigtigheden af Social Selling med konkrete facts om det store salgspotentiale.
Læs Mere
27
feb

Vigtige overvejelser for at sikre godt content

Flere og flere arbejder med content marketing, hvilket stiller stadig stigende krav til kvaliteten af indholdet, spredningen af jeres budskaber samt relationen til jeres tilhørere. Vi har samlet en række relevante overvejelser om arbejdet med content marketing, som skal sikre din organisation det stærkeste afsæt for at skille jer ud og blive set af jeres målgruppe. Artiklen er opdateret 14. april...
Læs Mere
27
feb

Vellykket videomarkedsføring på Facebook

Markedsføring via videocontent på Facebook er det nye sort. Vi giver dig derfor i denne artikel 6 konkrete råd til, hvordan du kan udnytte Facebooks mange videofunktioner og opnå succes med videomarkedsføring på Facebook. Med den rette indsats og de rigtige værktøjer kan Facebook-videoer blive en afgørende del af din marketingindsats. Artiklen er opdateret 15. april 2020. 
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld