Hvis video content er fremtidens indsats, så er fremtiden netop landet. Men er du en af dem, som spekulerer over hvorvidt, det nu også er værd at investere både penge og tid i video marketing, om der er nok i din målgruppe, der er interesserede, eller om det kan betale sig i sidste ende? Så er svaret JA. Vi giver dig her flere gode grunde til, hvorfor video bør være en del af din fremtidige marketingstrategi.

Video content fylder mere og mere i vores nyhedsfeed på de sociale medier, og er faktisk det content som performer bedst på de sociale platforme. Så hvis ikke du allerede er i gang med video, er det måske på tide, at få det på tegnebrættet.

Specielt LinkedIn er hoppet med på video-bølgen, og har lavet flere tiltag for at fremme video content. Blandt andet har LinkedIn gjort det muligt, at udarbejde sponsorerede opslag med videoindhold og dele videoer direkte fra din Company Page. Som nævnt i vores tidligere artikel om LinkedIn’s nye analysemuligheder, er LinkedIn-brugerne 20x mere tilbøjelige til at dele en video på platformen, fremfor andet content. Derudover bruger de også 300% mere tid på, at se sponsoreret video-indhold fremfor almindelige statiske annoncer.

Det nyeste skud på stammen fra LinkedIn er dog Live-video, som også spås til at blive det helt store. Det, og dets anvendelsesmuligheder kan du læse meget mere om her.

Efterspørgslen efter video er stigende

Flere og flere virksomheder bruger videomateriale i deres digitale markedsføringsstrategi, og hele 87% af dem, som arbejder professionelt med marketing, bruger video som et marketingsværktøj. Men vi ser ikke kun videoer for underholdningens skyld, men i højere grad også fordi vi gerne vil lære noget, og blive klogere på de brands vi omgiver os.

Undersøgelser viser, at op mod 54% af forbrugerne vil se mere video content, som indeholder det brand eller den virksomhed de støtter op omkring. Svarene i undersøgelse tyder på, at det skyldes, at forbrugerne i højere grad er mere opmærksomme på disse slags videoer. Dette viser, at potentialet med video content er stort, og kan bruges til at øge inddragelsen af målgruppen, samt forbedre brandets tillid.

Videomarketing = Profit

Ikke nok med, at video er forbrugernes foretrukne content på de sociale medier, så er hele 88% af marketingmedarbejdere tilfredse med deres investering i forbindelse med deres videomateriale. I store træk bruger virksomheder video content til at øge deres salg, opbygge deres brand awareness og tillid, for at fastholde deres nuværende kunder.

De typiske sociale platforme, som bruges til video content er Instagram, Facebook og YouTube. Specielt sidstnævnte oplever stor efterspørgsel. YouTube er verdens mest populære videoplatform, og er verdens næststørste søgemaskine med flere end halvanden milliard månedlige brugere, som ser mere end 1 milliard timers video om dagen. Dette gør denne platform værd at overveje som kanal, men som virksomhed bør man være opmærksom på, om platformen leverer det publikum og den målgruppe, som man søger.

Dog vil vi anbefale at dele videoerne, hvis virksomheden allerede har en YouTube-kanal, idet dette er en mulighed for at optræde i søgemaskinerne.

Video er guld

Ikke nok med at video content performer bedre end andre statistiske annoncer, så skaber video content 66% flere kvalificerede leads på årsbasis. Derudover oplever hele 54% en stigning i deres brand awareness.

Dette hænger fint sammen med, at hele 88% af forbrugerne bruger mere tid på et website, hvor der optræder videomateriale. Det øger dermed fastholdelsen af målgruppen på din hjemmeside i længere tid, og øger chancen for øget kendskab.

Gør du brug af video content?

Bruger du selv video content i din marketingstrategi, og hvad har du af erfaring med det? Vi hører meget gerne fra dig i kommentarfeltet.

3 Svar
 1. Man kan jo ikke være mere enig. Med en produktion af mere end 1000 film om året har vi efterhånden fået god erfaring med fremstilling af video marketing. Vi oplever dog stadig flere som tror, at video marketing bare er et spørgsmål om en flot profil film på websitet. Film er så meget mere end bare en enkelt film. Faktisk har vi 14 forskellige, navngivne filmtyper, hvor de animerede og tegnede film efter GDPR presset har fået en del medvind.

  Hos os har legetøjsproducenten KOMPAN fået en enorm effekt ud af et meget koncentreret samarbejde omkring fremstilling af film fra hele verden. I denne kundecase kan man blive lidt klogere på, hvor meget effekt de har fået ud af det.

 2. Man kan jo ikke være mere enig. Med en produktion af mere end 1000 film om året har vi efterhånden fået god erfaring med fremstilling af video marketing. Vi oplever dog stadig flere som tror, at video marketing bare er et spørgsmål om en flot profil film på websitet. Film er så meget mere end bare en enkelt film. Faktisk har vi 14 forskellige, navngivne filmtyper, hvor de animerede og tegnede film efter GDPR presset har fået en del medvind.

  Hos os har legetøjsproducenten KOMPAN fået en enorm effekt ud af et meget koncentreret samarbejde omkring fremstilling af film fra hele verden. I denne kundecase kan man blive lidt klogere på, hvor meget effekt de har fået ud af det.
  https://signafilm.dk/project/video-marketing-har-enorm-effekt-for-kompan/

 3. Hej Jan
  Tak for din kommentar, og beklager mit sene svar.
  Det er dejligt at høre, at du også er enig i ‘Video er det nye sort’! Det er en rigtig god kundecase, som I har fået ud af samarbejdet med Kompan. Flot med den positive effekt og afkast af det.
  Dbh. Nadja/Digital Works

Skriv en Kommentar

 

Video i din LinkedIn-annoncering

Video er ikke bare populært - det er rigtig populært, og er oven i købet det content, der performer bedst på LinkedIn. Få et konkret overblik over mulighederne med video, samt hvordan du selv kan komme i gang.
Læs mere her