Det første halvår af 2020 er allerede gået. Tiden går stærkt og det samme gør udviklingen i den digitale verden, som allerede nu har budt på mange nyheder, selvom vi kun er halvvejs på året. Hos Digital Works sætter vi en ære i at formidle de berigende nyheder videre til vores værdsatte læsere. Derfor her vores 8 mest læste artikler i første halvdel af 2020.

Kom med på Tour de artikel anno 2020, hvor du kan få de bedste tips, tricks og guides til den perfekte linkopdatering fra din Company Page, SoMe-strategier og nye funktioner.

Sådan bliver du set af headhunteren på LinkedIn

Vidste du, at LinkedIn ikke kun fungerer som dit online CV, men også er en platform for personlig branding? Vi har i denne artikel interviewet Henrik Brabrand, administrerende direktør for Albright Partners A/S for at afdække, hvad headhuntere særligt er på udkig efter på din LinkedIn profil.
Læs artiklen her.

8 funktioner du måske ikke kender på LinkedIn

Der findes et hav af funktioner på LinkedIn, og man kan umuligt kende dem alle. Derfor vi har samlet 8 funktioner, som kan være behjælpelige i din færden på LinkedIn. Vidste du eksempelvis, at du kan få et overblik over dine sendte og modtagende invitationer? Eller vidste du måske, at du kan gøre dig anonym på LinkedIn?
Læs artiklen her.

Lav den perfekte linkopdatering fra din side

Det er da meget nemt at lave en opdatering på LinkedIn, er det ikke? Jo, det er det sikkert, men kender du til alle de mange funktioner og muligheder der findes, når du skal tilpasse og redigere dit opslag? Og hvad med alle begrænsningerne? Vi guider dig i denne artikel til, hvordan du kan lave den perfekte linkopdatering fra din Company Page.
Læs artiklen her.

Sådan udfordrer du LinkedIns algoritmer

Du oplever måske, at du ikke får lige så meget engagement på dine opslag, som du måske plejer. Det kan der være en meget god grund til – nemlig LinkedIns algoritmer. LinkedIns algoritmer kan være en jungle at finde rundt i, og de kan derfor også være svære at arbejde med. Vi har derfor samlet en masse tips og tricks til, hvordan du kan tage kampen op og udfordre LinkedIns algoritmer – og måske overvinde dem.
Læs artiklen her.

Hvad er værdien af din SSI score?

Hvis LinkedIn skulle prisfastsætte dig og dit personlige brand, hvor meget tror du så, at du er værd? Du behøver ikke spekulere længe over det, for det er nu muligt at få målt sit personlige brand på LinkedIn. Få svaret ved at tage et nærmere kig på din SSI score, som er et værdifuldt værktøj, der måler din performance på LinkedIn.
Læs artiklen her.

3 steps til en SoMe strategi

I disse tider, hvor flere og flere af os arbejder hjemmefra, og dermed er geografisk spredte, er det ekstra vigtigt at have styr på planlægningen af de sociale medier. Vi giver dig i denne artikel de bedste tips til din SoMe tilstedeværelse, hvis du er væk fra kontoret.
Læs artiklen her.

Udform den perfekte contentplan på LinkedIn

Har du brug for at optimere din nuværende position på LinkedIn? En contentplan kan være en god fremgangsmåde, da den kan fungere som et strukturerende værktøj, så du ikke mister modet undervejs. Det kan nemlig være svært at få sit indhold ud at ”leve”, når kampen om brugernes opmærksomhed i nyhedsstrømmen er stor. I denne artikel guider vi dig igennem vores bud på, hvordan du udformer den perfekte contentplan for virksomheden.
Læs artiklen her.

Video Selling

Kender du til den alternative kommunikationsform Video Selling? Med Video Selling kan du på en anderledes, nytænkende og spændende måde interagere med dine kunder. Fordelene og mulighederne med formatet er mange. Læs mere om dem her.
Læs artiklen her.

God fornøjelse med det digitale arbejde det sidste halvår

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Arbejd professionelt med LinkedIn

Gennem professionel brug af LinkedIn og content marketing kan du skabe thought leadership, trafik, leads og øget synlighed. På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant gennem intens undervisning.
Læs here her