25 social media termer du skal kende

D. af Sissel Anker Nielsen .

Social media tag cloud

Social media er efterhånden blevet et stort og differentieret område – og der er mange ord og termer der bliver brugt, og som du bør kende. Hootsuite har lavet en liste over alle de vigtigste ord og definitioner.  I artiklen her, har vi samlet de 25 vigtigste du bør kende.

Læs mere

Medarbejdere som brand ambassadører

D. af Christine Avlund .

social-media-marketing-e1290984653968

Sådan gør du medarbejdere til brand ambassadører på sociale medier Medarbejderne er virksomhedens stærkeste kort på hånden, når det kommer til at skabe øget synlighed og troværdighed på sociale medier, såsom LinkedIn, Facebook og Twitter. Hver medarbejder har potentiale til at blive en værdifuld brand ambassadør for virksomheden og derfor kan det godt betale sig… Read more »

Læs mere

Social media demographics 2014

D. af Sissel Anker Nielsen .

socialemedier

Social media demographics ændrer sig hele tiden – ældre sociale netværk er ved at nå et modent stadie, mens nyere sociale messaging apps vinder ind på de yngre brugere.  Vi ser nærmere på tallene fra en ny rapport fra BI Intelligence samt Global Web Index’s fjerde kvartalsrapport, der afdækker både amerikanske og globale social media… Read more »

Læs mere

5 tips til Hyperlapse for virksomheder

D. af Sissel Anker Nielsen .

hyperlapse

Er din virksomhed på Instagram? Hvis ja, så læs med her og find ud af hvordan du kan lave effektive time-lapse videoer på platformen med Hyperlapse. Vi gennemgår 5 forskellige måder hvorpå du kan engagere dine følgere og sprede dit budskab.

Læs mere

Få flere social media fans, likes og followers

D. af Charlotte Steentoft .

få flere likes, fans og followers

Selvom antallet af ‘likes’ er lidt af en “direktør-metric”, som dybest set ikke siger meget om vores performance, så er det nu alligevel sjovere at “tale” med 2.000 frem for 200 på de sociale medier.  I artiklen her får du konkrete tips og inspiration til at vækste tilstedeværelsen for forskellige sociale medier.

Læs mere

5 måder du kan bruge #hashtags på Twitter

D. af Christine Avlund .

twitter-hashtag1

Den lille havelåge, også kaldet et hashtag, er efterhånden kendt for de fleste. Men ikke alle er helt klar over præcis hvor mange måder et hashtag kan bruges på, og hvor effektivt et værktøj det faktisk kan være på Twitter. Hashtags tillader bl.a. marketingfolk at lave brandede kampagner, nå ud til forbrugere, som de ellers… Read more »

Læs mere