6 trin til succes på de sociale medier

D. af Charlotte Steentoft .

Social media succes

Sociale medier er for mange af os ved at være en gammel kending. Erfaringerne vokser og mange virksomheder har nu været i gang i adskillige år. Men måske netop derfor, er det for mange på tide at træde et skridt tilbage og se på indsatsen, tilgangen og tilstedeværelsen. – Gør vi det godt nok, er… Read more »

Læs mere

Hvorfor unliker vi brands på sociale medier?

D. af Charlotte Steentoft .

The unfollow algorithm

BuzzStream og Fractl har sammen lavet en undersøgelse der skal gøre os klogere på hvorfor vi vælger at unlike brands på de sociale netværk. Få her svaret på hvor ofte vi unliker brands på de social medier, hvorfor vi gør det samt hvilke typer indhold der foretrækkes.

Læs mere

Savner du også nogle Twitter benchmarks?

D. af Sissel Anker Nielsen .

twitter-analytics

Hvis din virksomhed er på Twitter, så læs med her. Simply Measured har lavet en analyse af Interbrand’s “100 Best Global Brands 2014″, og hvordan de bruger Twitter til at engagere brugerne og opbygge awareness. Vi har samlet de bedste pointer fra denne analyse, og gennemgår her de største trends.

Læs mere

Infographic – Værdien af Social Sharing

D. af Sissel Anker Nielsen .

social sharing 3

Udnytter du virksomhedens måske største fordel når det kommer til deling af content og succes på de sociale medier? Dine kolleger kan meget vel være din mest uudnyttede marketingmulighed – de bliver nemlig ofte overset i arbejdet med content marketing og social media. 

Læs mere

10 gode Social Media tools

D. af Charlotte Steentoft .

Social-Media-tools

Mange af os vil gerne spare tid og arbejde endnu smartere med vores indsats på de sociale medier. Der findes et hav af gratis værktøjer derude, og i denne artikel ser vi på 10 rigtige gode af slagsen.

Læs mere

Digitale trends – SXSW interactive 2015

D. af Charlotte Steentoft .

sxsw_interactive_logo

Igen i år var vi afsted på South by Southwest konferencen i Austin, Texas. SXSW afholdes hvert år i marts måned og fokuserer på musik, film og interactive, hvor små 100.000 branchefolk samles for at blive inspireret, netværke og høre nyt. Vi deltog på interactive-delen, og deler her en række af de tendenser, der var gennemgående… Read more »

Læs mere

2015 Social Media Map

D. af Charlotte Steentoft .

socialemedier

Har du også svært ved at bevare overblikket over de forskellige sociale medier og platforme der er tilgængelige derude? Så kan dette overblik måske være for dig. Her er de sociale medier inddelt efter type, og hvis du downloader pdf’en via nedenstående link, har du aktive link på alle medierne lige ved hånden.

Læs mere