5 Tips: Brug sociale medier til SEO

D. af Signe Vinther .

SEO

De fleste af os ved det allerede godt; sociale medier og SEO er tæt forbundet. Men er du også klar over, hvor stor effekt arbejdet med sociale medier kan have på din virksomheds ranking i søgemaskinerne? Du får her 5 tips til, hvordan du kan optimere på SEO-indsatsen. 

Læs mere

Skil dig ud med visuelt indhold på LinkedIn

D. af Lærke Cichosz .

Skil dig ud med visuelt content på LinkedIn

Selvom LinkedIn ikke er et visuelt socialt medie ligesom ex Instagram og Pinterest, skal man ikke undervurdere effekten af de visuelle elementer i forbindelse med særligt den personlige profil. I artiklen her sætter vi fokus på, hvordan du kan sikre dig en professionel tilstedeværelse med visuelt content, som gavner både dig og den virksomhed, du… Read more »

Læs mere

Skal din virksomhed på Google+?

D. af Lærke Cichosz .

Skal du på Googleplus

Google+ har mange fordele og muligheder, når det kommer til virksomheder og branding. Men mediet er ikke lige relevant for alle. Er du én af dem, der er i tvivl om, hvorvidt I skal på Google+? Så læs med her, hvor vi sætter fokus på relevante overvejelser og facts omkring mediet.

Læs mere

3 eksempler på brugen af Instagram

D. af Lærke Cichosz .

Tidligere har det primært været ‘visuelle’ brands, der har engageret sig på platformen. Men sådan er det ikke længere i samme grad. Alt efter jeres social media strategi kan mediet nemlig bruges til mange forskellige formål. Det har vi samlet nogle eksempler på her til inspiration og interesse for jer, der arbejder med sociale medier.

Har du besluttet dig for, at din virksomhed skal på Instagram, men mangler inspiration til, hvordan I griber processen an? Vi har fundet tre gode (danske) eksempler fra forskellige brancher, der viser, hvordan både B2B og B2C kan håndteres på Instagram.

Læs mere

11 nyttige Facebook facts, tips og tricks

D. af Lærke Cichosz .

A smartphone user shows the Facebook application on his phone in the central Bosnian town of Zenica, in this photo illustration, May 2, 2013. Facebook Inc said July 24, 2013 that revenue in the second quarter was $1.813 billion, compared to $1.184 billion in the year ago period.  REUTERS/Dado Ruvic /Files (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: SOCIETY SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)

Mange har efterhånden en profil på Facebook, og endnu flere kender til mediet. Men selvom mediet eksisterer på 12. år, er der stadig funktioner, som mange af os ikke kender. Vi har her samlet hele 11 brugbare facts, tips og tricks til Facebook, som er interessante både til personligt brug og i arbejdsøjemed.

Læs mere

Kanalvalg: Hvilket socialt medie kan hvad?

D. af Lærke Cichosz .

Kanalvalg - Hvilke sociale medier kan hvad

Udvalget af sociale medier bliver større og større, og for nogle kan det være svært at finde ud af, hvilke sociale medier der giver mening for netop deres forretning. Trænger du også til hjælp til at finde rundt i junglen af sociale medier? I så fald har vi lavet dette overblik med fordele og ulemper… Read more »

Læs mere

Nå populære marketingmål på sociale medier

D. af Signe Vinther .

postimage

Marketing og branding på sociale medier er efterhånden et vigtigt element for at skabe succes for en virksomhed. Nye algoritmer, stigende støj og kritiske forbrugere gør ikke arbejdet med sociale medier lettere. Så hvor kan du sætte ind, for at dit brand skiller sig ud på sociale medier?

Læs mere

Arbejd målrettet med hashtags

D. af Signe Vinther .

Arbejd målrettet med hashtags

Som de fleste af os ved, bruges hashtags til at kategorisere indhold på flere sociale medier. Det ses til tider i et overdrevet og tilfældigt brug. Men hashtags kan meget mere en at være ‘fyldstof’. Hashtags kan skabe stor værdi ved at arbejde struktureret med dem.  I artiklen her giver vi dig et overblik over brugen af hashtags… Read more »

Læs mere

3 gratis analyseværktøjer til Instagram

D. af Lærke Cichosz .

3 gratis analyseværktøjer til din Instagram

Er du én af dem, der har kastet sig over Instagram, men som reelt set ikke ved, hvordan dine opslag klarer sig? Modsat mange af de andre sociale medier har Instagram nemlig (endnu?) ikke sit eget analyse-værktøj. Der er heldigvis hjælp at hente med disse 3 værktøjer til at analysere din Instagram-tilstedeværelse – Som tilmed… Read more »

Læs mere