Er din social media indsats ferieklar?

D. af Charlotte Steentoft .

Sociale medier - summertime

Sommerferien er for de fleste af os på trapperne. Kunderne er ved at være gået på ferie og nyhedsbrevet, kampagner og lign. bliver for mange sat på pause for en kortere bemærkning. Men hvad med de sociale medier? Hvem passer dem, mens du holder ferie? Få her et par tips til at gøre din social… Read more »

Læs mere

Typiske misforståelser omkring Twitter hashtags

D. af Lærke Cichosz .

Typiske misforståelser om twitter hashtags

Er du på Twitter, så bruger du måske allerede hashtags. Men hvad skal man gøre for at bruge hashtags rigtigt – eller endnu vigtigere, hvordan undgår man at bruge hashtags ‘forkert’? Vi sætter fokus på et par af misforståelserne omkring brugen af hashtags på Twitter.

Læs mere

Skal du blogge på LinkedIn?

D. af Lærke Cichosz .

Skal du blogge på LinkedIn?

Måske er du allerede i gang med at blogge på LinkedIn eller overvejer om du eller en kollega skal i gang. Vi giver input til overvejelser om, hvorvidt I skal give jer i kast med LinkedIn-blogging i virksomheden, og hvordan I kommer i gang.

Læs mere

Eksporter data fra Facebook

D. af Lærke Cichosz .

Facebook Indblik (engelsk: Insights) giver gode muligheder for værdifuld viden om din indsats på Facebook. Men ved du også, at du kan trække data fra Facebook Indblik direkte ud i et Excel ark, hvis du vil analysere data for en længere periode? I artiklen her viser vi dig hvordan.

Læs mere

Sådan udnytter du bedst Facebook’s Audience Insights

D. af Lærke Cichosz .

Saadan udnytter du Facebooks Audience Insights

Facebook har efterhånden mange brugbare funktioner og værktøjer. Audience Insights – eller indblik i målgrupper – er ét af dem. Værktøjet sikrer værdifuld viden om forskellige målgrupper på Facebook, som du kan udnytte i dit marketing-arbejde. Vi giver overblik over nogle af de vigtigste funktioner, og hvordan du bedst udnytter potentialet.

Læs mere

5 Tips: Brug sociale medier til SEO

D. af Signe Vinther .

SEO

De fleste af os ved det allerede godt; sociale medier og SEO er tæt forbundet. Men er du også klar over, hvor stor effekt arbejdet med sociale medier kan have på din virksomheds ranking i søgemaskinerne? Du får her 5 tips til, hvordan du kan optimere på SEO-indsatsen. 

Læs mere