4 gratis værktøjer til unikt visuelt content

D. af Sissel Anker Nielsen .

visual content

Leder du efter nye ideer og måder at præsentere dit indhold til målgruppen? I dag er visuelt content et populært marketing tool til at fange forbrugernes opmærksomhed. I denne artikel kigger vi på 4 gratis værktøjer der kan hjælpe dig med at skabe stærkt visuelt content til din kommunikation på de sociale medier. 

Læs mere

Er din social media indsats ferieklar?

D. af Charlotte Jørgensen .

Sociale medier - summertime

Sommerferien er for de fleste af os på trapperne. Kunderne er ved at være gået på ferie og nyhedsbrevet, kampagner og lign. er for mange sat på pause for en kortere bemærkning. Men hvad med de sociale medier? Hvem passer dem mens du holder ferie? Få her et par tips til at gøre din social… Read more »

Læs mere

Tip: Billedestørrelser til sociale medier

D. af Charlotte Jørgensen .

social media 20142

Vi har tidligere lavet en infographic, der giver dig alle størrelserne på de forskellige grafikstykker på LinkedIn (både Company Pages og Showcase Pages), og i denne infographic fra Constant Contact, får du et overblik over både Facebook, Twitter, Instagram m.fl.

Læs mere

Infographic: Din guide til Google+ B2B marketing

D. af Sissel Anker Nielsen .

forsidegoogle

De fleste kan hurtigt blive enige om, at Google er svær at komme udenom, med efterhånden rigtig mange tjenester – nogle mere kendte end andre. Indtil videre har Google+ haft svært ved at slå helt igennem, men du bør ikke ignorere de påvirkninger Google+ har på din online tilstedeværelse. Du kan nemlig som virksomhed kan… Read more »

Læs mere