9 simple måder at måle succes på Instagram

D. af Christine Avlund .

instagram-facebook-cover

Mange virksomheder er efterhånden at finde på Instagram, men en del glemmer stadig at måle på resultatet af den daglige indsats. Man  går derfor glip af værdifulde og brugbare informationer, der kan være afgørende for virksomhedens succes på Instagram.  I denne artikel får du 9 simple (men nyttige) måder at måle din Instagram-indsats for at se… Read more »

Læs mere

Skab aktivitet på din Company Page – 10 tips

D. af Sissel Anker Nielsen .

linkedin1

Med mere end 364 millioner globale brugere er LinkedIn en populær platform for mange virksomheder – både ift. marketing, positionering, salg, rekruttering og employer branding. Men hvordan trænger du igennem støjen, og hvordan får du skabt aktivitet på din Company Page? Det giver vi dig 10 gode tips til her. 

Læs mere

Kanalvalg: Hvilke sociale medier kan hvad?

D. af Christine Avlund .

7605133-sociale-medier

Der findes efterhånden et hav af forskellige sociale medier. Og for nogle kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke sociale medier der kan hvad.  Derfor har jeg her lavet et overblik over, hvad de forskellige sociale netværk kan (og ikke kan), så du bedre kan tage stilling til, hvilke sociale platforme… Read more »

Læs mere

6 trin til succes på de sociale medier

D. af Charlotte Steentoft .

Social media succes

Sociale medier er for mange af os ved at være en gammel kending. Erfaringerne vokser og mange virksomheder har nu været i gang i adskillige år. Men måske netop derfor, er det for mange på tide at træde et skridt tilbage og se på indsatsen, tilgangen og tilstedeværelsen. – Gør vi det godt nok, er… Read more »

Læs mere