LinkedIn – Statistisk overblik over lande

D. af Katrine Ansbøl .

linkedinsearch-tilpasset

Socialbakers er en analytisk platform, som giver adgang til en bunke statistik om de sociale medier i hele verden, således man kan måle og sammenligne både brands og platforme på diverse parametre. I denne artikel ser vi nærmere på LinkedIn i en række centrale lande.

Læs mere

Bedre Search Ranking med Google+

D. af Katrine Ansbøl .

analytics3

Er I også på Google+, uden måske rigtigt at bruge det aktivt? I denne artikel får du nogle fif til, hvordan den måske lidt inaktive profil, med få justeringer, kan bruges til at opnå bedre search ranking. Google+ kan nemlig hjælpe med at forbedre dit websites search ranking – det kræver blot at du optimerer… Read more »

Læs mere

7 cool apps til billedredigering på Instagram

D. af Katrine Ansbøl .

instagramNY

Er jeres virksomhed også hoppet på Instagram-bølgen? Og kunne I også godt bruge et hurtigt overblik over gode apps til at redigere jeres billeder, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden? I denne artikel fremhæver vi nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette.

Læs mere

Nyttig viden om Instagram

D. af Mathias Amdi .

gram

Instagram har 150 millioner aktive brugere om måneden, hvoraf over halvdelen bruger platformen hver eneste dag. Hvad der samtidig er interessent, er at 60% af brugerne er bosat uden for USA – Der ses altså en stor geografisk spredning af det sociale medie.

Læs mere

Udvikling i brugen af de sociale medier

D. af Mathias Amdi .

ConversationPrism2

Spekulerer du på, hvordan det sociale medielandskab ser ud for nutidens digitale brugere? – og dermed også, hvor fokus bør lægges i forhold til dine sociale medie aktiviteter? Pew Research har udgivet en ny rapport, som viser, hvordan brugerne har diversificeret deres brug af sociale medier.

Læs mere

3 grunde til at responsivt design gavner

D. af Katrine Ansbøl .

responsivecover

Oplever jeres virksomhed at flere besøgende kommer fra mobile devices fremfor fra den traditionelle computer? Og har I gået med overvejelser om at konvertere jeres nuværende website til et responsivt design? Så læs med her, hvor vi giver 3 gode grunde til, hvorfor et responsivt design gavner forretningen. For en god ordens skyld skal det… Read more »

Læs mere