Infographic – Værdien af Social Sharing

D. af Sissel Anker Nielsen .

social sharing 3

Udnytter du virksomhedens måske største fordel når det kommer til deling af content og succes på de sociale medier? Dine kolleger kan meget vel være din mest uudnyttede marketingmulighed – de bliver nemlig ofte overset i arbejdet med content marketing og social media. 

Læs mere

10 gode Social Media tools

D. af Charlotte Steentoft .

Social-Media-tools

Mange af os vil gerne spare tid og arbejde endnu smartere med vores indsats på de sociale medier. Der findes et hav af gratis værktøjer derude, og i denne artikel ser vi på 10 rigtige gode af slagsen.

Læs mere

Digitale trends – SXSW interactive 2015

D. af Charlotte Steentoft .

sxsw_interactive_logo

Igen i år var vi afsted på South by Southwest konferencen i Austin, Texas. SXSW afholdes hvert år i marts måned og fokuserer på musik, film og interactive, hvor små 100.000 branchefolk samles for at blive inspireret, netværke og høre nyt. Vi deltog på interactive-delen, og deler her en række af de tendenser, der var gennemgående… Read more »

Læs mere

2015 Social Media Map

D. af Charlotte Steentoft .

socialemedier

Har du også svært ved at bevare overblikket over de forskellige sociale medier og platforme der er tilgængelige derude? Så kan dette overblik måske være for dig. Her er de sociale medier inddelt efter type, og hvis du downloader pdf’en via nedenstående link, har du aktive link på alle medierne lige ved hånden.

Læs mere

Lav en Social Media Competitive Analysis

D. af Sissel Anker Nielsen .

social media competitiveness

Du holder helt sikkert godt øje med hvordan du selv performer på dine sociale kanaler, men hvad med dine konkurrenter? Det kan være svært at måle på, hvorvidt du gør det godt eller om du måske har brug for at optimere din strategi, hvis du ikke har noget at sammenligne med. I artiklen her, vil… Read more »

Læs mere

Hvilke typer content virker bedst?

D. af Charlotte Steentoft .

social-media-marketing-e1290984653968

Flere af os har efterhånden fået øget fokus på mulighederne med content marketing. Det er blevet en effektiv kilde til at skabe kendskab, præference, trafik, leads og meget mere. Men hvilke typer af indhold virker bedst og hvornår? Bliv klogere her.

Læs mere

Få mere synlighed på Facebook

D. af Sissel Anker Nielsen .

få flere likes, fans og followers

Med synlighed kommer engagement ofte også, og er det ikke det, vi alle sammen ønsker at opnå på Facebook? Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer dine posts, så du kan få maksimal synlighed i dine følgeres newsfeed.  

Læs mere

Brugen af sociale medier i Danmark

D. af Charlotte Steentoft .

socialemedier

De fleste af os kender efterhånden det store forkromede overblik ift. størrelsen på de store sociale medier i verden. Men hvordan ser det egentlig ud med brugen blandt danskerne? Vi har set på 2 analyser foretaget af DR Medieforskning og Danmarks Statistik, for at finde frem til tallene til dig.

Læs mere

Brug Instagram i din virksomhed

D. af Charlotte Steentoft .

instagram-facebook-cover

Instagram har med sine over 300 mio. aktive brugere efterhånden meldt sig på banen som et socialt medie, der er svært at overse. Siden lanceringen i oktober 2010 har de opnået et imponerende antal brugere. 70 % af brugerne kommer uden for USA og der bliver delt ca. 70 mio. billeder om dagen via Instagram…. Read more »

Læs mere