9 funktioner du måske ikke kendte på LinkedIn

D. af Lærke Cichosz .

10-funktioner-du-muligvis-ikke-kendte-linkedin

Tænker du sommetider på, hvor mange ikke-accepterede LinkedIn-invitationer, du har liggende? Eller har du overvejet, om du kunne slippe for at blive spammet af diverse LinkedIn-grupper, du er medlem af? Der findes et hav af funktioner på LinkedIn, som ikke alle kender – 9 af dem, har vi samlet i denne artikel.

Læs mere

Derfor skal du ikke købe Instagram-følgere

D. af Kristina Thomsen .

Derfor skal du ikke købe Instagram-følgere

At købe sig til følgere virker måske umiddelbart som den nemme vej til succes på Instagram. Men hvad er vigtigst? 10.000 følgere eller blot 100, som rent faktisk vil engagere sig i dit indhold? Vi kommer her med 3 gode grunde til, hvorfor du som virksomhed ikke skal købe dine Instagram-følgere.

Læs mere

8 facts: Medieudviklingen i Danmark 2016

D. af Lærke Cichosz .

medieudviklingen-2016-danmark-8-facts

DR’s Medieforskning har for nyligt udgivet deres årlige rapport omkring medieudviklingen i Danmark i det forgangne år – spændende læsning for os, der arbejder med det digitale. Vi har samlet nogle af de væsentlige pointer for dig, der arbejder med de digitale medier.

Læs mere

Infographic: 6 trends, der overtager SoMe i 2017

D. af Kristina Thomsen .

Sociale medier

Det er svært at forudsige, hvad der vil ske i fremtiden. Ikke desto mindre forsøger eksperter hvert år at analysere fremtiden for de sociale medier – og interessen for de sociale medier er berettiget. Et stadigt hastigt stigende antal personer på verdensplan bruger Facebook og andre sociale platformer, og de dominerende trends skifter derfor hurtigere… Read more »

Læs mere

Infographic: Den strategiske CMO’s evolution

D. af Lærke Cichosz .

marketing-cmo

Det kan være udfordrende for marketingfolk – og ikke mindst for CMO’s – at prioritere strategier og konkrete taktikker i en hverdag fyldt med nye ting at forholde sig til: Nye trends, nye buzzwords, nye teknologier, nye input, nye medier etc.  Denne infographic sætter netop fokus på, hvilke forventninger der eksisterer i dag, hvordan realiteten… Read more »

Læs mere

Pinterest Marketing: Læring fra 1,5 mio. pins

D. af Lærke Cichosz .

pinterest-optimal-brug-af-pins

Med 150 mio. aktive Pinterest brugere, som i gennemsnit bruger 98 minutter månedligt, ligger der et stort potentiale i mediet set på globalt plan. Buffer har undersøgt en stor mængde pins – i artiklen her har vi samlet de væsentligste resultater og gode råd til, hvordan du kan omsætte læringen til praksis i din virksomhed.

Læs mere