Udbyg dit netværk på LinkedIn til live events

D. af Julie Arnoldi .

Optimér HR-indsatsen på LinkedIn med fokus på content

LinkedIn er et ideelt redskab til at skabe relationer og holde kontakten til folk, du møder til diverse konferencer, møder og arrangementer. I denne artikel giver vi dig 10 tips til, hvordan du kan bruge LinkedIn før, under og efter live events.

Læs mere

Ny LinkedIn-funktion: Conversion Tracking

D. af Lærke Cichosz .

linkedin-conversion-tracking

Det er ikke mange uger siden, at vi for første gang stødte på LinkedIn’s nye funktion, Conversion Tracking, som LinkedIn nu selv har meldt officielt ud omkring. Vi har kigget nærmere på den nye funktion og hjælper dig på vej med relevant indsigt og overvejelser.

Læs mere

5 eksempler: Sådan bruges Instagram Stories

D. af Lærke Cichosz .

5 gode eksempler på brugen af Instagram Stories

Det er ikke længe siden, at Instagram lancerede de nye ‘Instagram Stories’, som er en pendant til Snapchat Stories. Men hvad er de for en størrelse, og hvordan kan de gavne din virksomhed i marketing arbejdet? Vi viser fem gode eksempler på virksomheders brug af Instagram Stories.

Læs mere

Boost engagementet med FB Audience Optimization

D. af Signe Vinther .

Facebook-Audience-Optimization

Note: Vi har efter udarbejdelsen af denne artikel erfaret, at det pt. kun er engelske Facebook-sider, der har adgang til denne funktion. Har du en Facebook side? Og ønsker du at øge engagementet organisk for dine posts? Facebook har tilføjet en ny feature, som kan hjælpe med at målrette dit indhold til den målgruppe, der med… Read more »

Læs mere

Udbyg e-mail marketing listen med Instagram

D. af Lærke Cichosz .

Udbyg din e-mail marketing liste med Instagram

Det er ikke nogen hemmelighed at de sociale medier, heriblandt Instagram, er over os og har i dag stor indvirkning på virksomheders salgs- og marketingarbejde. E-mail marketing er dog stadig et vigtigt element. I denne artikel sætter vi fokus på nogle af e-mail marketings mange fordele, og hvordan du kan bruge Instagram til at udbygge… Read more »

Læs mere

Branding på sociale medier – 6 Do’s & don’ts

D. af Lærke Cichosz .

Branding på sociale medier - 6 Dos & dont’s

Branding på de sociale medier kan være en udfordring. Dels er der stor konkurrence og store mængder content, og dels kan det være svært at sælge på platforme, hvor folk ikke nødvendigvis er til stede for at købe. Vi har samlet 6 dos & dont’s til god branding via sociale medier.

Læs mere