Optimer HR-arbejdet på LinkedIn

D. af Sissel Anker Nielsen .

linkedin1

Der findes en lang række fordele ved at implementere LinkedIn i virksomhedens HR-arbejde – vi har samlet en række elementer der er værd at overveje, hvis din virksomhed ønsker at bruge platformen til fx employer branding, rekruttering og jobopslag, samt inspiration til, hvordan I fremstår som en attraktiv arbejdsplads.

Læs mere

Content til de 5 største platforme

D. af Sissel Anker Nielsen .

content5

Deler du content på de forskellige sociale netværk? Og har du en strategi for hvilket content, du deler på de forskellige sociale platforme? I denne artikel får du inspiration til hvordan du kan dele det rette content på de fem største sociale medier; Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og Instagram.

Læs mere

Vend negativ feedback til positiv social media – 7 tips

D. af Sissel Anker Nielsen .

positiv3

Som marketingmedarbejder i det 21. århundrede skal du selvfølgelig være gedigent udrustet til at håndtere kritik og negativ omtale – især når det gælder social media, hvilket efterhånden er næsten altid når det kommer til offentlig kritik af din virksomhed eller virksomhedens produkter. I artiklen her får du 7 tips til at håndtere negativ feedback,… Read more »

Læs mere

4 gratis værktøjer til unikt visuelt content

D. af Sissel Anker Nielsen .

visual content

Leder du efter nye ideer og måder at præsentere dit indhold til målgruppen? I dag er visuelt content et populært marketing tool til at fange forbrugernes opmærksomhed. I denne artikel kigger vi på 4 gratis værktøjer der kan hjælpe dig med at skabe stærkt visuelt content til din kommunikation på de sociale medier. 

Læs mere

Er din social media indsats ferieklar?

D. af Charlotte Jørgensen .

Sociale medier - summertime

Sommerferien er for de fleste af os på trapperne. Kunderne er ved at være gået på ferie og nyhedsbrevet, kampagner og lign. er for mange sat på pause for en kortere bemærkning. Men hvad med de sociale medier? Hvem passer dem mens du holder ferie? Få her et par tips til at gøre din social… Read more »

Læs mere

Tip: Billedestørrelser til sociale medier

D. af Charlotte Jørgensen .

social media 20142

Vi har tidligere lavet en infographic, der giver dig alle størrelserne på de forskellige grafikstykker på LinkedIn (både Company Pages og Showcase Pages), og i denne infographic fra Constant Contact, får du et overblik over både Facebook, Twitter, Instagram m.fl.

Læs mere