Brug sociale medier til at promovere dit event

D. af Julie Arnoldi .

hybrid-events-header-1

Afholdelse af events og konferencer kræver mange ressourcer, men giver til gengæld din virksomhed en god mulighed for at engagere jer i jeres stakeholdere og jeres målgruppe både offline og online. Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du bedst kan bruge de sociale medier – både før, under og efter dit event.

Læs mere

4 grunde til at bruge sociale medier i HR arbejdet

D. af Julie Arnoldi .

peopleperson-the-changing-face-of-hr-750x400

De sociale medier er blevet en værdifuld del af rekrutteringsarbejdet for mange virksomheder, både i skabelsen af relationer og til at lokalisere de helt rigtige kandidater for netop din virksomhed. Vi giver dig her 4 grunde til at yde en aktiv HR-indsats på de sociale medier.

Læs mere

Udbyg dit netværk på LinkedIn til live events

D. af Julie Arnoldi .

Optimér HR-indsatsen på LinkedIn med fokus på content

LinkedIn er et ideelt redskab til at skabe relationer og holde kontakten til folk, du møder til diverse konferencer, møder og arrangementer. I denne artikel giver vi dig 10 tips til, hvordan du kan bruge LinkedIn før, under og efter live events.

Læs mere

Ny LinkedIn-funktion: Conversion Tracking

D. af Lærke Cichosz .

linkedin-conversion-tracking

Det er ikke mange uger siden, at vi for første gang stødte på LinkedIn’s nye funktion, Conversion Tracking, som LinkedIn nu selv har meldt officielt ud omkring. Vi har kigget nærmere på den nye funktion og hjælper dig på vej med relevant indsigt og overvejelser.

Læs mere

5 eksempler: Sådan bruges Instagram Stories

D. af Lærke Cichosz .

5 gode eksempler på brugen af Instagram Stories

Det er ikke længe siden, at Instagram lancerede de nye ‘Instagram Stories’, som er en pendant til Snapchat Stories. Men hvad er de for en størrelse, og hvordan kan de gavne din virksomhed i marketing arbejdet? Vi viser fem gode eksempler på virksomheders brug af Instagram Stories.

Læs mere