Hvilke typer content virker bedst?

D. af Charlotte Steentoft .

social-media-marketing-e1290984653968

Flere af os har efterhånden fået øget fokus på mulighederne med content marketing. Det er blevet en effektiv kilde til at skabe kendskab, præference, trafik, leads og meget mere. Men hvilke typer af indhold virker bedst og hvornår? Bliv klogere her.

Læs mere

Få mere synlighed på Facebook

D. af Sissel Anker Nielsen .

få flere likes, fans og followers

Med synlighed kommer engagement ofte også, og er det ikke det, vi alle sammen ønsker at opnå på Facebook? Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer dine posts, så du kan få maksimal synlighed i dine følgeres newsfeed.  

Læs mere

Brugen af sociale medier i Danmark

D. af Charlotte Steentoft .

socialemedier

De fleste af os kender efterhånden det store forkromede overblik ift. størrelsen på de store sociale medier i verden. Men hvordan ser det egentlig ud med brugen blandt danskerne? Vi har set på 2 analyser foretaget af DR Medieforskning og Danmarks Statistik, for at finde frem til tallene til dig.

Læs mere

Brug Instagram i din virksomhed

D. af Charlotte Steentoft .

instagram-facebook-cover

Instagram har med sine over 300 mio. aktive brugere efterhånden meldt sig på banen som et socialt medie, der er svært at overse. Siden lanceringen i oktober 2010 har de opnået et imponerende antal brugere. 70 % af brugerne kommer uden for USA og der bliver delt ca. 70 mio. billeder om dagen via Instagram…. Read more »

Læs mere

Planlæg dine opdateringer på Instagram

D. af Christine Avlund .

instagram-facebook-cover

Bruger du Instagram som en del af dine daglige marketingsaktiviteter? Så læs godt med her! Der findes nemlig flere forskellige værktøjer, der kan gøre arbejdet med Instagram både nemmere og hurtigere for dig. I denne artikel vil jeg gennemgå 4 forskellige planlægningsværktøjer til Instagram på hhv. mobil og web.

Læs mere

2014 ifølge Google, YouTube og Facebook

D. af Charlotte Steentoft .

Året der gik 2014

Så er året ved at være gået, og traditionen tro, ser Google, YouTube og Facebook tilbage på de største øjeblikke, trends og personligheder fra 2014. Se med herunder, og bliv klogere på hvad danskerne søgte efter i 2014, hvad der var stort på YouTube og hvad vi talte om på Facebook.

Læs mere

Opsæt alerts og gør klar til juleferien

D. af Charlotte Steentoft .

ready

Så er det lige om lidt at mange af os går på lang juleferie… Men selvom virksomheden holder juleferie, er brugerne stadig derude.  Det kan derfor være en god idé at opsætte alerts så du får besked hvis I omtales på de sociale medier, samt at planlægge indhold bliver postet mens I holder fri. I… Read more »

Læs mere

Social media response flow chart

D. af Charlotte Steentoft .

Social media response flow cover

Ikke alle indlæg og kommentarer kræver et svar på de sociale medier. Men hvordan laves nemt og overskueligt nogle retningslinjer som kan deles med alle dem der sidder med de sociale medier i virksomheden? Brug dette flow chart som skabelon og inspiration til at udarbejde jeres eget. Det vil gøre det nemmere at reagere hurtigt… Read more »

Læs mere