Boost engagementet med Facebooks Audience Optimization

D. af Signe Vinther .

Facebook-Audience-Optimization

Har du en Facebook side? Og ønsker du at øge engagementet organisk for dine posts? Facebook har tilføjet en ny feature, som kan hjælpe med at målrette dit indhold til den målgruppe, der med størst sandsynlighed vil interagere med dine posts. I artiklen her kan du læse, hvordan du bruger Facebook Audience Optimization til at øge engagementet… Read more »

Læs mere

Udbyg e-mail marketing listen med Instagram

D. af Lærke Cichosz .

Udbyg din e-mail marketing liste med Instagram

Det er ikke nogen hemmelighed at de sociale medier, heriblandt Instagram, er over os og har i dag stor indvirkning på virksomheders salgs- og marketingarbejde. E-mail marketing er dog stadig et vigtigt element. I denne artikel sætter vi fokus på nogle af e-mail marketings mange fordele, og hvordan du kan bruge Instagram til at udbygge… Read more »

Læs mere

Branding på sociale medier – 6 Do’s & don’ts

D. af Lærke Cichosz .

Branding på sociale medier - 6 Dos & dont’s

Branding på de sociale medier kan være en udfordring. Dels er der stor konkurrence og store mængder content, og dels kan det være svært at sælge på platforme, hvor folk ikke nødvendigvis er til stede for at købe. Vi har samlet 6 dos & dont’s til god branding via sociale medier.

Læs mere

Betydningen af Facebook Reactions for brands

D. af Signe Vinther .

Capture-decran-2015-10-09-a-10

Facebook har måttet følge med udviklingen, og det var ikke længere nok kun at kunne ‘like’ opslag. Med Facebook Reactions kan brugere udtrykke en mere kompleks følelse. Det kan give en bedre indsigt i brugernes oplevelse, som kan hjælpe til en bedre forståelse for, hvad brugerne vil have.  Hvad betyder disse Reactions for brands på Facebook, og… Read more »

Læs mere

Læring fra 16 mio. brand posts på sociale medier

D. af Signe Vinther .

maxresdefault

Holder du af nye statistikker og undersøgelser? Og oplever du sommetider en udfordring i at poste engagerende indhold på tværs af de mange sociale medier? Hos Buffer er svaret ja til begge spørgsmål. Derfor har de undersøgt mere end 16. mio posts på sociale medier og over 100.000 brand konti for at finde ud af, hvordan… Read more »

Læs mere

Er din social media indsats ferieklar?

D. af Charlotte Steentoft .

Sociale medier - summertime

Sommerferien er for de fleste af os på trapperne. Kunderne er ved at være gået på ferie og nyhedsbrevet, kampagner og lign. bliver for mange sat på pause for en kortere bemærkning. Men hvad med de sociale medier? Hvem passer dem, mens du holder ferie? Få her et par tips til at gøre din social… Read more »

Læs mere