20 ’awesome’ Facebook Fan Pages

FacebookFacebook har for mange virksomheder udviklet sig til et vigtigt redskab i deres markedsføring. Forstår man, at udnytte de mange muligheder Facebook tilbyder, er der da også baggrund for bl.a. at kunne skabe øget trafik til sin hjemmeside, skabe mer’ salg, øge brand genkendelighed og loyalitet ligesom Facebook faciliterer en god mulighed for en direkte kommunikation til kunder og andre interessenter.

Af Anders Budde 

Inc. har listet 20 ’awesome’ Facebook Fan Pages, som på hver deres måde har anvendt Facebook til stor succes. De 20 virksomheder er hver især meget forskellige og agerer i vidt forskellige brancher. Blandt de mere velkendte virksomheder finder man, selvfølgelig, foranlediges man næsten til at sige, Old Spice som har høstet enorm succes med deres digitale markedsføring. Old Spice f.eks. anvender Facebook i forlængelse af deres velkendte virale film og giver brugerne mulighed for at kommentere på filmene. Old Spice har i skrivende stund 1.342.666 fans på Facebook.

Se listen med de 20 Facebook Pages og bliv evt. inspireret til hvordan du og din virksomhed kommer videre i arbejdet med brugen af Facebook.

Har du eksempler på Facebook Fan Pages, som gør det ekstra godt og som man bør slå et smut forbi hører vi meget gerne fra dig nedenfor.

Skriv en Kommentar