Infographic: Forbedr engagement uden annoncer

Én af de mest oplagte måder at øge engagementet på sociale medier er gennem betalte annoncer, men inden du smider en masse penge efter den betalte løsning, kan det betale sig at kaste et blik på de gratis muligheder.

Denne infographic giver dig et overblik over en række gratis og effektive muligheder for at skabe engagement omkring dit indhold på de sociale medier. Den måske simpleste måde at øge engagementet på er ved brug af billeder i dit post. Dette skyldes, at de let fanger opmærksomhed, ligesom at de er lettere at forstå og huske. Vi husker kun 20% af det, vi læser, mens vi husker hele 80% af, hvad vi ser.

Det er selvfølgelig ikke nok bare at vedhæfte et hvilket som helst billede til dit post – i stedet bør du udvælge et passende og relevant billede, der komplimenterer teksten.

Desuden er det nødvendigt, at du holder øje med analyser af din tilstedeværelse med fokus på at se, hvordan forskellige aspekter påvirker engagementet. På den måde kan du justere din strategi og forbedre din tilstedeværelse.

Helt overordnet bør du inkludere billeder, følge med i data på dine posts samt indgå i dialog med dine følgere for at opnå maksimal engagement på de sociale medier.

How to Improve Your Social Engagement Without Ads | Social Media Today

Denne artikel er skrevet på baggrund af dette indlæg.

Skriv en Kommentar

 

Master Class i sociale medier

Vores Master Class i sociale medier er særligt udviklet til virksomheden, der allerede arbejder med sociale medier, men mangler en dybere viden på området. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.
Læs mere om uddannelsen her